Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener je ljutit

Pamić: Radonjić kao da je u Dinamu zaboravio sve što je naučio

Igor Pamić
Duško Marušić/PIXSELL
10.08.2014.
u 15:32

- Imam ozlijeđenih više nego svi treneri zajedno, treba im previše vremena da se vrate u formu. No, muče me dječje pogreške, nekontrolirani potezi

Nogometaši Istre jučer su u Koprivnici osvojili bod, odigrali su 1:1 protiv Slaven Belupa. No, njihov trener Igor Pamić bio je ljutit nakon susreta.

- Imam ozlijeđenih više nego svi treneri zajedno, treba im previše vremena da se vrate u formu. No, muče me dječje pogreške, nekontrolirani potezi. Zabrinut sam jer bi se igra u Prvoj ligi trebala razlikovati od drugoligaškog i trećeligaškog nogometa.

Posebno se okomio na Radonjića, igrača koji je proteklih nekoliko mjeseci proveo u Dinamu pa se opet vratio u Istru.

- Vjerovao sam da nam njegova kvaliteta može donijeti prevagu, ali on se nije kretao kao napadač, ponašao se kao da je zalutao na travnjak. Izgledao je kao igrač koji je zaboravio sve što je prije naučio, rekao je Pamić.

>>Istra izvukla bod i u Koprivnici, spasile je vratnice i suci!

Komentara 3

RA
rasimcanaj
16:53 10.08.2014.

Radonjic je talent ali prvo mora posloziti stvari u svojoj glavi.No sve mi se cini da on vise obraca paznu svojem jeziku umjesto mozgu.

GI
gibi1
17:56 10.08.2014.

da talenat, ajde ne budi smiješan. to si je on samo umislio, a stvarnost je drukčija.

VK
vječni krojf
13:54 11.08.2014.

Jee moj Igore,moras i ti malo promozgati zasto ti je toliko igraca ozljedjeno?Da nije razlog u methodi rada na treninzima?Cesce se ozljedjuju igraci koji nisu dovoljno istrenirani,koji nemaju dovoljnu tvrdoce,zabusanti na treninzima koji paze da ne naprave korak previse.Meni se cini da se ti u Istri bavis mnogim stvarima koji ne spadaju u trenerov rad,i tu se vide posljedice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije