Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje Bundesliga

Olić: Da sam mogao birati, i sam bih izabrao da s Bayernom igramo u 1. kolu

22.08.2014.
u 12:45

- Siguran sam da Bayernovi igrači koji su osvojili SP još nisu dosegnuli formu, ali isto tako ondje je puno kvalitetnih igrača.

Utakmicom Bayerna i Wolfsburga večeras započinje nova sezona Bundeslige. Aktualnom prvaku najveća prijetnja bit će njihov bivši igrač Ivica Olić. Hrvatski reprezentativac na pripremama je bio u dobroj formi i navijači 'vukova' od njega puno očekuju večeras.

- Nekoliko sam puta igrao u Münchenu za gosta i svaki put izgubio. Nadam se da će ovaj put biti drugačije, da možemo sezonu otvoriti iznenađenjem, rekao je Olić za klupske stranice Bayerna.

Uvjeren je da je dobro što s Bayernom otvaraju novu sezonu.

- Siguran sam da Bayernovi igrači koji su osvojili SP još nisu dosegnuli formu, ali isto tako ondje je puno kvalitetnih igrača. Bit će nam jako teško, ali i da sam mogao birati kad želim igrati s Bayernom, izabrao bih prvo kolo.

>>Guardiola: Bundesliga je naš glavni cilj, to je najvrjednije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije