Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJELA SAMO DVOJICA

Od Kwedija do Soudanija - ovo svi Mamićevi Afrikanci

26.10.2014., stadion u Maksimiru, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 13. kolo, GNK Dinamo - NK Osijek. El Arabi Soudani. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL
02.01.2015.
u 16:20

Na popisu Mamićevih Afrikanaca su Patrice Kwedi, Mathias Chago, Franck Manga Guela, Lee Addy, El Arbi Hilal Soudani...

Dinamo je poslao ponudu za Ganca Derricka Mensaha, a Goal podsjeća da su od osmorice igrača iz Afrike u Dinamu uspjela samo dvojica. Ili zapravo, s obzirom na pogotke i procjene Brazilaca i ostalih prinova iz inozemstva, to i nije tako loš učinak...

Na popisu Mamićevih Afrikanaca su Patrice Kwedi, Mathias Chago, Franck Manga Guela, Lee Addy, El Arbi Hilal Soudani... Čitavu listu pogledajte ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije