Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Kalinić:

Oslabljeni smo, ali odigrat ćemo protiv Rusa kako treba

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/12
15.11.2015.
u 16:30

'Na izborniku je da odluči tko će igrati i dobiti minutažu. Svi treniramo, svi smo spremni, i vidjet ćemo. S Fiorentinom smo na prvom mjestu i nadam se da ćemo tako i nastaviti.'

Hrvatska nogometna reprezentacija je odradila posljednji trening uoči puta u Rostov na Donu gdje će u utorak odigrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije.

"Sve se na pripremama odvija u redu. Radi se o protivniku koji se također izravno plasirao na Europsko prvenstvo i sigurno će biti teška utakmica. Oslabljeni smo, ali odradit ćemo taj susret kako treba," kazao je na Nikola Kalinić, dok je Domagoj Vida dodao: "Nema pritiska, izvrsno je što smo se izravno plasirali u Francusku. Dobro radimo, opušteno, zabavljamo se i stvarno nam je super. Bit će nam žao kada se budemo morali razići poslije utakmice.

Napadač Fiorentine je u sjajnoj formi i trenutačno je jedan od vodećih strijelaca Serie A.

"Na izborniku je da odluči tko će igrati i dobiti minutažu. Svi treniramo, svi smo spremni, i vidjet ćemo. S Fiorentinom smo na prvom mjestu i nadam se da ćemo tako i nastaviti", rekao je Kalinić

Nažalost, nogomet je tijekom zadnja dva dana u drugom planu, s obzirom na napade u srcu Francuske.

"Dogodila se tragedija, katastrofa, i nadamo se da se više neće ponoviti, ali ne bojimo se za svoju sigurnost. Mislimo na utakmicu", zaključio je Nikola Kalinić. Nakon tragedije u Parizu, strahuju li reprezentativci od puta u Rusiju? "Mi idemo u Rusiju igrati nogomet i nadam se da će sve proći u redu", odgovorio je Vida.

>> Rusija uoči utakmice s Hrvatskom pobijedila Portugal

Komentara 1

KO
konjo
17:05 15.11.2015.

Idemoooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije