Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ULOGA

Niko Kranjčar dobio funkciju u HNS-u: 'Odmah sam prihvatio poziv'

Niko Kranjčar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
06.03.2017.
u 13:16

- Lijepo je biti ovdje, dobro se osjećam, moj oporavak od ozljede ide prema planu - rekao je Niko

Niko Kranjčar službeni je ambasador Europskog prvenstva do 17 godina koje će se od 3. do 19. svibnja održati u Hrvatskoj. Hrvatski nogometni savez danas je na konferenciji za medije predstavio cjelokupni projekt Europskog prvenstva do 17 godina na kojem će nastupiti 16 najboljih momčadi igrača rođenih 1. siječnja 2000. godine i mlađih. Uz Niku Kranjčara ovoj su svečanosti prisustvovali izbornik naše U-17 vrste Dario Bašić, te glazbena ambasadorica Eni Jurišić, piše Goal.

- Lijepo je biti ovdje, dobro se osjećam, moj oporavak od ozljede ide prema planu. Moje uspomene na te dane iz mlađih reprezentativnih kategorija su divne, s radošću se sjećam bronce s Europskog prvenstva 2001. godine. Naravno da sam prihvatio poziv HNS-a da budem ambasador ovog natjecanja - rekao je Niko Kranjčar i dodao:

- Ti mlađi dani su prekrasno razdoblje u karijeri svih nogometaša; ja se rado sjećam dana kada sam igrao na Europskom prvenstvu do 16 godina. Velika mi je čast i zadovoljstvo biti ambasador ovog projekta. Neću biti ovdje cijelo vrijeme, ali ću promovirati ovaj turnir stalno. Sve u dogovoru s klubom u kojem imam svakodnevne obveze. Tamo sam u procesu rehabilitacije, a sada sam zamolio da me oslobode na 3-4 dana kako bih mogao biti ovdje. Vjerujem da ću igrački biti spreman sljedeće sezone.

>> Kranjčar: Nešto mi je govorilo da ne odustajem, imat ću još nekoliko dobrih sezona!

Komentara 2

Avatar oliver 7
oliver 7
13:27 06.03.2017.

Prevara

CE
centirion
02:39 07.03.2017.

Uhljebljenje na zalasku karijere!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije