Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKICA JELAVIĆ:

Sretan sam što ću opet raditi s Bilićem, on je sjajan trener i čovjek

Nikica Jelavić
West Ham
01.09.2015.
u 15:00

'Iznimno sam motiviran jer želim se dokazati u ovom velikom klubu i pred sjajnim navijačima.'

Nikica Jelavić i službeno je predstavljen kao pojačanje West Hama, a zadovoljstvo nije krio niti sekunde jer u posljednji trenutak napustio je redove drugoligaškog Hull Cityja te ostvario transfer u Engleskoj, kod nekadašnjeg izbornika Slavena Bilića.

- Presretan sam i iznimno zadovoljan što dolazim u West Ham. Igrao sam za Slavena Bilića u prošlosti i mogu reći da je sjajan trener i čovjek. Jedva čekam početi raditi s njim i cijelim stručnim stožerom, iznimno sam motiviran jer želim se dokazati u ovom velikom klubu i pred sjajnim navijačima - izjavio je Jelavić.

U West Ham je došao za četiri milijuna eura, a u siječnju prošle godine ga je Hull od Evertona kupio za devet milijuna eura. Uz njegov dolazak, Bilić se može pohvaliti dovođenjem na posudbu Alexa Songa iz Barcelone i Victora Mosesa iz Chelseaja.

>> Slaven Bilić 'igrao na sigurno' i doveo Nikicu Jelavića u West Ham

 

BREAKING: West Ham United are delighted to announce the permanent signing of Croatia international striker Nikica...

Posted by West Ham United FC on Tuesday, September 1, 2015

Komentara 1

PI
pinkec
20:47 01.09.2015.

Sretno Jela! Slavene samo naprijed!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije