Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLATKO ODBIJEN

Ni Neymar ne dobiva što poželi, nije impresionirao prelijepe sestre blizanke

Sestre blizanke
Foto: Instagram
1/10
21.01.2016.
u 17:05

Sve su ubrzo doznali iz "anonimnih izvora bliskih blizankama" brazilski mediji te odmah objavili priču. Ipak je to vijest u Brazilu, Neymar obično dobiva sve što poželi.

Reprezentativac Brazila i nogometaš Barcelone Neymar zna kako se zabavljati kad obveze to dopuštaju, ali za Novu godinu se opasno preračunao i naišao na odbijenicu koju će pamtiti sigurno dulje vrijeme.

Naime, pokušao je nešto sa sestrama blizankama i nisu bile impresionirane. Riječ je o Gabrielli i Valeski Araujo, a zagrijani Neymar ih je čak počeo i pratiti na Instagramu kako bi se okušao još jednom ako se ukaže prilika.

Sve su ubrzo doznali iz "anonimnih izvora bliskih blizankama" brazilski mediji te odmah objavili priču. Ipak je to vijest u Brazilu, Neymar obično dobiva sve što poželi.

>> Atraktivna Neymarova sestra u vezi je s njegovim suigračem!

Komentara 11

VA
valides
21:17 21.01.2016.

Ne znam što je prelijepo na njima ali faca sigurno ne. I zašto trošite kolumne na izgubljene slučajeve - starlete, a ne na normalne žene sa ljudskim vrijednostima

DU
Deleted user
23:19 21.01.2016.

one trebaju nekog sa dva... da se ne svadjaju.

Avatar mojrodjo
mojrodjo
19:53 21.01.2016.

nije ovaj neymar ni blesav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije