Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI IZBORA

Neymar je glasovao za Rakitića! Ronaldo i Messi jedan drugom nisu dali glasove

Zlatna lopta
Foto: Reuters
1/6
11.01.2016.
u 21:08

I jedan je izbornik dao glas Ivanu Rakitiću, i to Miodrag Radulović, izbornik Libanona, koji boljima od Rakete vidi samo Ronalda i Messija!

Popis tko je za koga glasovao dovodi do zaključka: Pa ovo je gore nego Eurosong! Ondje susjed gura susjeda, ovdje je sve klubaški obojeno, piše Goal.

Pazite ovo: Lionel Messi glasove je kao kapetan Argentine dao Suarezu, Neymaru i Iniesti, a Cristiano Ronaldo kao kapetan Portugala Benzemi, Jamesu i Baleu! Sjajno!

Ne samo to, nego je i Neymar kao kapetan Brazila sve dao igračima Barcelone (Messiju, Suarezu i Rakitiću), a recimo James Rodriguez kao kapetan Kolumbije Ronaldu, Benzemi i Baleu.

I jedan je izbornik dao glas Ivanu Rakitiću, i to Miodrag Radulović, izbornik Libanona, koji boljima od Rakete vidi samo Ronalda i Messija!

Iako se s Barcelonom nije lijepo rastao, Zlatan Ibrahimović sve im je glasove dao (Messi, Suarez, Neymar), a jako su klubaški obojeni i Arda Turan (Messi, Neymar, Suarez), ali i Bastian Schweinsteiger (Neuer, Müller, Neymar), te Robert Lewandowski (Neuer, Vidal, Müller).

A i među trenerima se i te kako vidjela pristranost i subjektivnost. Tako je Gerardo Martino glasove dao Messiju, Agueru i Mascheranu, Marc Wilmots odmah do Messija vidi De Bruynea i Hazarda, dok je Dunga stavio Neymara ispred Messija i Ronalda. Joachim Löw vidi samo Nijemce (Neuer, Müller, Kroos), dok američki izbornik Jürgen Klinsmann ne preferira 'svoje' Nijemce (Messi, Neymar, Ronaldo)!

Darijo Srna i Robert Prosinečki glasovali su identično (Messi, Ronaldo, Müller), Ante Čačić ima isti prvi dvojac, samo je na treće mjesto stavio Ibrahimovića.

>> Kako su glasovali ostali izbornici i igrači, pročitajte ovdje

>>Duga kosa, točkasto odijelo... kako se Messi mijenjao za Zlatne lopte

>> Popis svih glasova za Zlatnu loptu pogledajte ovdje

>> Messi peti put najbolji nogometaš, Modrić prvi Hrvat u idealnoj momčadi!

Komentara 2

DU
Deleted user
07:41 12.01.2016.

Sto je tu cudno sto su glasali za svoje klupske suigrace? Za reprezentativne ni ne mogu glasati.

PA
papučica
08:08 12.01.2016.

Pomalo ipak obojeno, umreženo i sve skupa smiješno jer postoji još niz dobrih igrača koji nisu niti u konkurenciji, a zasigurno su bolji od izabranih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije