Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVIJEK ISTO

Nepopravljivi Jose Mourinho: Za poraz protiv Bournemoutha krivi su suci!

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
07.12.2015.
u 07:15

'Nismo zaslužili izgubiti ovu utakmicu. Ponovno su suci bili preslabi i oštetili su nas. Nije prvi puta.'

Claudio Ranieri misli ozbiljno. Svi čekaju da Leicester City stane, padne, no lisice su i dalje prebrze za ostatak društva u elitnom razredu engleskog nogometa. Ostvarena je nova 3:0 pobjeda kod Swanseja u režiji Rijada Mahreza, koji je postao prvi Alžirac koji je postigao hat-trick u Premiershipu. To mu je deseti pogodak, a suigrač Vardy je postigao 14 pogodaka i prvi je strijelac nogometnog prvenstva Engleske.

Iako su samo tri boda od zone ispadanja trener nogometaša Chelseaja Jose Mourinho je u ‘top formi’. Naime, nakon 0:1 poraza od novog prvoligaša Bournemoutha Portugalac je ponovno pronašao opravdanje za poraz svojih nogometaša.

- Nismo zaslužili izgubiti ovu utakmicu. Ponovno su suci bili preslabi i oštetili su nas. Nije prvi puta - rekao je Mourinho.

Pitanje je do kada će Roman Abramovič imati strpljenja, dosta toga ne štima na Stanford Bridgeu.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa nogometnog prvenstva Španjolske Real Sociedad je nadjačao Eibar 2:1.

>> Mourinhu nikako ne ide, Bournemouth slavio na Stamford Bridgeu!

Komentara 6

MA
Majur
07:37 07.12.2015.

Mourinho me podsjeća na Brbića...uvijek drugi krivi.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
08:35 07.12.2015.

136000 štediša Ljubljanske banke će odlukom suda za ljudska prava dobiti svoj novac koji je slovenija prisvojila iako na to nema nikakva prava a da radi toga zlovenija ne doživi bankrot pobrinula se evropska banka te joj dodijelila kredit podd najnižom mogućom kamatom do sada.

DO
dommar36
11:09 07.12.2015.

savrsen trener za hajduk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije