Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I što sad?

Nećete vjerovati što se dogodilo navijaču na stadionu kad je otišao na toalet

Toalet
Foto: Tino Jurić/Pixsell
26.10.2015.
u 10:05

Sve je to pomalo sramotno za mladića, ali ovu lekciju sigurno je naučio...

Vatrogasci iz Barnsleyja nemalo su se iznenadili kad su ovog vikenda oko 23 sata primili poziv za pomoć navijaču koji je ''zapeo'' na stadionu tamošnjeg trećeligaša i to na toaletu.

Naime, nekoliko sati prije, toga navijač u ranim 20-ima došao je pogledati utakmicu s Fleetwood Townom. Popio je nekoliko piva, na poluvremenu otišao na toalet i zaspao na školjci. Probudio se sedam sati nakon završetka utakmice, a na stadionu više nije bilo nikoga.

Glasnogovornik Barnsleya opisao je što se potom dogodilo.

– Oglasio se alarm, a iako je obično riječ o lažnim uzbunama, stigavši na stadion vidjeli smo mladića koji se popeo na vrh građevine gdje su toaleti. Nije mogao sići pa smo pozvali vatrogasce. Nije imao cipele te je izgubio mobitel i kapu. Bio je pristojno odjeven, ali uznemirilo ga je najviše to što je izgubio kapu. Sve je to pomalo sramotno za mladića, ali ovu lekciju sigurno je naučio – kaže glasnogovornik.

>>Pogledajte 'ruskog Spidermana' kako bježi redarima i skače na tribinu

Komentara 5

MR
MRUDante
10:38 26.10.2015.

Prevažna informacija! Jako sam sretan jer čitam Večernji list koji mi omogućuje uvid u takve događaje! Hvala VL!!!

DU
Deleted user
10:34 26.10.2015.

Ah, jaka fora..... ja mislio desilo se tko znašto.....

KR
kresimirn
10:38 26.10.2015.

?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije