Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Originalna metoda

Nećete vjerovati čime je trener pokušao motivirati nogometaše

Pornić
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/2
03.03.2016.
u 18:38

– Svaki put kad pričam s bivšim suigračima o tome, umiremo od smijeha. Zauvijek ćemo to pamtiti – kaže Conceicao.

Brazilac Anderson Conceicao, bivši nogometaš Mallorce, a danas član MLS momčadi Philadelphia Uniona ispričao je za ESPN na koji način je trener Joaquin Caparros, koji ga je vodio u španjolskoj momčadi u sezoni 2012./2013., pokušao motivirati igrače.

– Imali smo sastanak uoči utakmice i trener nam je pustio video. Nismo mogli vjerovati kad smo shvatili da umjesto utakmice gledamo pornografski film. Caparos je kazao: "Na terenu se morate truditi kao ovaj tip", i zatim je pokazao na glumca. Mislim da je želio podići raspoloženje u momčadi, želio je izazvati reakciju –  ispričao je Conceicao koji se rado sjeti te anegdote.

A da stvar bude gora, Mallorca je tada pobijeđena rezultatom 1:0 pa trenerova metoda očito nije bila baš uspješna. Zanimljivo je da je Caparros u karijeri vodio mnoge španjolske klubove, a do siječnja prošle godine bio je na klupi Granade za koju od ove sezone nastupa vratar Ivan Kelava.

– Svaki put kad pričam s bivšim suigračima o tome, umiremo od smijeha. Zauvijek ćemo to pamtiti – dodao je Conceicao. 

>>Pogledajte što se dogodilo stoperu koji je Ibrahimovića provocirao plesom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije