Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANGELO HENRIQUEZ:

Ne razmišljam o prošlosti, Dinamo i Čile su mi jedina preokupacija

Angelo Henriquez
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
08.10.2014.
u 23:15

- Sada samo želim uživati u ovim trenucima te su mi jedina preokupacija nastupi za reprezentaciju Čilea i Dinamo - rekao je Henriquez.

Angelo Henriquez se nakon pogodaka u dresu Dinama nametnuo čileanskom izborniku Jorgeu Sampaoliju i bit će mu na raspolaganju za prijateljske utakmice protiv Perua i Bolivije 11. i 15. listopada.

- Ovaj poziv u reprezentaciju doživljavam kao priliku da se dokažem izborniku i zaradim mjesto u momčadi, što namjeravam i učiniti. Nastojat ću pridonijeti boljitku momčadi s mojim osobinama - rekao je Henriquez.

Za reprezentaciju je zabio dva pogotka u tri nastupa, što znači da mu nije strano igrati na toj razini i zato se želi dokazati i za buduće akcije.

- Sada smo svi tu negdje, izbornik će birati između svih igrača za kasnije važnije utakmice i natjecanja, no mi koji smo noviji u tom društvu morat ćemo raditi i više nego igrači koji su već godinama igraju za reprezentaciju - kazao je Čileanac i dodao na kraju:

- Ne želim više razmišljati o nekim prošlim vremenima, već samo moram učiti iz nekih svojih pogrešaka. Sada samo želim uživati u ovim trenucima te su mi jedina preokupacija nastupi za reprezentaciju Čilea i Dinamo!

>> Angelo Henriquez dobio poziv u čileansku reprezentaciju!

Komentara 10

Avatar petrolio
petrolio
08:55 09.10.2014.

igrači poput henriqueza, fernandesa, soudanija...vraćaju gledatelje na tribine. izostanak gledatelja nema toliko veze s mamićima nego s time da na stadionu dinama godinama nisi mogao vidjeti prave španere, tj. čim bi omladinska škola nekoga iznjedrila, za max. godinu dana bio bi prodan! sad je situacija drastično bolja, ne samo da su zadržani talenti poput antolića, čorića, brozovića, nego su dovedeni vrhunski znalci poput henriqueza, fernandesa, soudanija.... i publika se polako vraća...jer briga nas je li na čelu dinama mamić ili bišćan, nas zanima samo da dinamo igra odlično, borbeno i da se može uživati u pregršt lijepih nogometnih poteza i golova!

ST
stefj
00:24 09.10.2014.

Otkup ugovora ovog igrača je 1.5 mil. Ako se sjetimo da je toliko koštao Krstanović ili da su nedavno za neke igrače klubovi tražili i preko 2 mil. Eura od Dinama, mislim da je sasvim jasno zašto u Dinamu ima više stranih igrača...

DU
Deleted user
00:21 09.10.2014.

Majstor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije