Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'HNS = ZLO'

Navijači transparentima pozivaju na prosvjed, pogledajte što su napisali

Navijači transparenti
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/15
29.11.2014.
u 11:08

"HNS lopovi", "sloboda navijačima", "HNS = zlo", "svi na prosvjed", neke su od poruka navijača.

Uoči današnjeg prosvjeda protiv vodstva Hrvatskog nogometnog saveza, navijači u Dalmaciji su transparentima iskazali svoje nezadovoljstvo radom HNS-a.

Od Murtera do Šibenika nezadovoljni navijači su izvjesili transparente protiv HNS-a te pozvali na bunt.

"HNS lopovi", "sloboda navijačima", "HNS = zlo", "svi na prosvjed", neke su od poruka navijača.

Prosvjed protiv HNS-a zakazan je danas u 14 sati na splitskoj rivi.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija

>> Igra skrivača gotova: Šuker stigao u Bangkok

Komentara 9

DU
Deleted user
13:32 29.11.2014.

U potpunosti se slazem sa tezom da je nogomet u Hrvatskoj otisao k vragu. Kada podnevni dnevnik "H" RT -a pocinje sa izvjescem o protestima navijaca ' ajduka sa splitske Rive koji traze promjene zakona o navijacima ( citaj huliganimaa ), koji traze ostavke HNS-a zbog navodnog macehinskog odnosa prema 'ajduku koji eto vec desetljece ne moze postati prvak Hrvatske, kad se u to uvuce politizacija i medijsko pljuvanje po HNS-u sa svih strana, kada se otvoreno zaziva linc vrhuske HNS-a, kada se prijeti daljim huliganizmima prema svetinji hrvatske reprezentacije, kada se omalovazava izbornik ako ne pozove malocu ili milovica u reprezentaciju, kada se odbija igranje utakmice u HNL -u zbog solidarnosti sa navijacima koje policija ima u evidenciji..........e tada se moramo itekako zamisliti. Da li ce Hrvatska biti izlozena ulici koja protestira zbog dobijanja veceg utjecaja njihovog kluba u nogometnoj organizaciji, a ta ista Hrvatska ne protestira na ulicama zbog bijede, gladi, gospodarskog neuspjeha, crvene ideologizacije svega i svacega, pretpostavljanja " regiona" Hrvatskoj, silnih afera sadasnje i prosle vlasti itd.itd. Zar to nije u najmanju ruku bizarno?

FL
flok
12:48 29.11.2014.

Više bi volio da Hajduk ima rezultate kao Rijeka, ali za to im je valjda Šuker kriv.

Avatar Getrib
Getrib
14:07 29.11.2014.

Sve nogometne klubove treba privatizirati, depolitizirati i prepustiti da se sami financiraju. Posebno urediti financiranje državne reprezentacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije