Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO U KIJEVU

Navijači St. Etiennea napadnuti noževima i pištoljima - u bolnici ih završilo 11!

Huligani
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
12.12.2014.
u 10:57

- Napadači su imali noževe i vatreno oružje. U bolnici u Kijevu završilo je 11 navijača St. Etiennea. Zahvaljujući francuskom velesposlanstvu - objavio je St. Etienne na službenoj stranici.

Huligani Dnipra napali su navijače St. Etiennea nakon utakmice u Kijevu, a rezime svega jest 11 francuskih navijača u bolnici. Ukrajinski huligani koristili su noževe pa i vatreno oružje.

Francuski navijači očito nisu svjesni da u Ukrajini traje rat i da svaka provokacija može završiti kobno. Još ako je istina što tvrdi lokalna ukrajinska televizija, da su Francuzi zapalili ukrajinsku zastavu, tada je jasno kako nije trebalo mnogo da sve eskalira. Sreća da nitko nije ubijen.

- Osuđujemo nasilje u Kijevu u kojem su ukrajinski huligani napali naše navijače. Napadači su imali noževe i vatreno oružje. U bolnici u Kijevu završilo je 11 navijača St. Etiennea. Zahvaljujući francuskom velesposlanstvu, ozlijeđeni navijači bit će prebačeni iz bolnice u zračnu luku - objavio je St. Etienne na službenoj stranici.

>> Navijači sa zabranama kamionom srušili ogradu i na silu ušli na stadion!

Ključne riječi

Komentara 2

HO
Hotspot
11:26 12.12.2014.

ovo je mučno za gledati, ali je i više nego jasno upozorenje što se događa kad se toleriraju huliganski ispadi jer su to kao "naši dečki" pa"malo ih je ponijelo" pa "to je samo par baklji" i onda dođe do toga da se potežu noževi, puca iz pištolja itd.,a povod se uvijek nađe - ovaj puta to je navodno paljenje zastave! a kao fol inače se ništa ne bi dogodilo jer to je normalno da navijači na utakmice dolaze da noževima, pištoljima, bokserima!?!? huligani ostaju huligani bez obzira kakav razlog naveli kao opravdanje za nasilje i prolijevanje krvi! s njima se treba obračunati oštro i bez milosti, kao svojevremeno engleska koja nema više problema s nasilnim huliganima!

JA
jabzek15
11:12 12.12.2014.

Ako su francuzi zapalili ukrajinsku zasatvu u sred Kijeva dok proruski teoristi cjepkaju zemlju - dobro su i prošli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije