Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele ga u Madridu

Navijači Reala: Dovedite Mandžu, on bi pojačao naš napadački potencijal

Mario Mandžukić
Foto: PA/Pixsell
10.06.2014.
u 15:48

"Kad bi prihvatio činjenicu da se mora rotirati s Benzemom, bio bi zanimljivo pojačanje. To bi bilo odlično za Real, imali bismo alternativu u napadu"

Informacija da će madridski Real krenuti u misiju dovođenja Marija Mandžukića iz Bayerna, odmah je pokrenula lavinu komentara navijača europskog prvaka. Po onome što pišu na Marci i Asu, može se zaključiti da većina želi Mandžu na Santiago Bernabeuu.

"Ne trebamo dovesti Suareza ili nekog drugog igrača za velik novac. Nama treba dobar napadač koji će nas stajati između 25 i 30 milijuna eura, a to je Mandžukić. Bilo bi to zanimljivo pojačanje", jedan je od najbolje ocijenjenih komentara na Marci.

Ipak, navijači su skeptični oko njegova dolaska u Madrid. Smatraju da igrač koji odlazi iz Bayerna zbog toga što ne želi imati konkurenciju poput Lewandowskog ne bi došao u Real da bi bio zamjena Benzemi, koji je trenutačno prvi napadač.

"Bilo bi to vrlo zanimljivo pojačanje, mogli bismo ga rotirati u svim natjecanjima, a njegova odlična igra u zraku mogla bi pojačati napadački potencijal Reala", piše navijač Reala, a drugi se nadovezuje:

"Kad bi prihvatio činjenicu da se mora rotirati s Benzemom, bio bi zanimljivo pojačanje. To bi bilo odlično za Real, imali bismo alternativu u napadu".

U svakom slučaju, Mandžukić može birati klub. Zainteresiranih ima jako mnogo, a najviše su ''zapeli'' Real, Chelsea i Milan...

>>Mandžukić je upalio alarme u Madridu, postao je prva želja Reala!

Komentara 3

BA
balance
18:25 10.06.2014.

Kakav Benzema! Pa Mario Gomez se nije naigrao pored Mandze iako je trener u to vrijeme bio veliki Jupp Heynckes! Im'♥ Mandzo

DA
DAMBA01
20:20 10.06.2014.

Benze-tko ??? Pa taj jos ima maximalno ovu godinu pa on ide na klupu ako Mando dode ;-)

Avatar x-y
x-y
21:45 10.06.2014.

maaa Mandzo moze gdje god hoce da igra...Mandzo je zvijer od igraca..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije