Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljeno Uefi

Ćorlukini navijači vikali 'Kosovo je Srbija', Hrvat i Albanac tražili prekid!

Lokomotiv, navijači
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
02.10.2015.
u 16:52

"Ispričavamo se zbog pogrdnog skandiranja tijekom susreta, a počinitelji će biti kažnjeni prema ruskom zakonu", oglasili su se iz Ćorlukina kluba

Moskovski Lokomotiv jučer je u drugom kolu Europske lige pobijedio albanski Skenderbeu sa 2:0, a utakmicu su obilježili ispadi navijača domaće momčadi koji su cijelo vrijeme vrijeđali protivnika. Kako pišu ruski i albanski mediji, navijači Lokomotiva provocirali su Albance, mahali srpskim zastavama i neprimjereno su skandirali.

S tribina se orio uzvik "Kosovo je Srbija", a ruski mediji pišu kako je utakmica nakratko prekinuta jer su to tražili Hrvat Marko Radas i Albanac Bernard Berisha.

"Ispričavamo se zbog pogrdnog skandiranja tijekom susreta, a počinitelji će biti kažnjeni prema ruskom zakonu", oglasili su se iz Ćorlukina kluba, a cijeli slučaj prijavljen je Uefi. Tako se samo nekoliko dana prije uzvratnog susreta između Albanije i Srbije atmosfera ponovno užarila.

>>Partizan slavio u Njemačkoj, Badelj i Rebić u Portugalu, autogol Tonela

>>Albanija će u organizaciju utakmice sa Srbijom uložiti nevjerojatnih 12 milijuna eura!

>>CAS poništio odluku Uefe, Albaniji pobjeda, Srbija na minus 2 boda!

Tifozët e Lokomotiv Moskës nuk ndalen me ofendime drejtë shqiptarëve. “Kosova është Serbi’ dhe ‘Vritni, vritni shqiptarët’, ishin koret që nuk ndalen nga tifozëria vendase.

Posted by Telegrafi Sport on 1. listopad 2015

Komentara 88

RO
robyt
17:38 02.10.2015.

Pazi samo genijalca novinara, i naslova teksta Ćorlukini navijači. Kakav jad

DU
Deleted user
18:54 02.10.2015.

J***o vas naslov!!! Kakve veze ima Ćorluka sa cijelom pričom oko Kosova i Srbije?!!! Delač, imam jednog dobrog prijatelja Delača, ali ti mu nisi ni do koljena jer si jedan politički provokator.

DU
Deleted user
17:09 02.10.2015.

tamo nema kao koda nas one srpske prodane duse da prijavljuje vec sto cuje cijeli stadion moraju prijaviti igraci. pravo ima putin, onom nasem cinkeru bi rok trajanja u rusiji bio 7 dana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije