Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bRAVO, MAJSTORE

Navijač Milana provocirao Pjacu, hrvatski nogometaš vrhunski mu 'spustio'

Marko Pjaca
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
16.11.2016.
u 10:33

Zasad se u Juventusu nije naigrao, što zbog početne prilagodbe, što zbog ozljede, a to je jednom razočaranom navijaču Milana bio okidač za provokaciju

Marko Pjaca ovog je ljeta napustio Dinamo i prešao u Juventus, iako je do posljednjeg trenutka postojala opcija pa potpiše za Milan. Sportski direktor Milana Adriano Galliani došao je u Zagreb kako bi dovršio posao i doveo talentiranog nogometaša, ali Pjaca se u posljednji trenutak predomislio i potpisao za Juve.

Zasad se u Juventusu nije naigrao, što zbog početne prilagodbe, što zbog ozljede, a to je jednom razočaranom navijaču Milana bio okidač za provokaciju.

– Koji je Pjaca gubitak. Izbjegli smo metak. Svi se poklonite kralju Susu. Marko Pjaca, kako je na klupi – napisao je navijač na Twitteru, a ubrzo mu se javio hrvatski nogometaš.

– Klupa ili ne, ipak je to Juventusova klupa. Ako ćeš imati priliku, probaj – odgovorio je bivši Dinamov krilni napadač.

Navijač Milana nastavio je s provokacijama, ali Pjaca se više nije želio spuštati na njegovu razinu pa mu više nije odgovarao. Ovaj jedan post bio je dovoljan...

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

 

 

 

Komentara 5

DU
Deleted user
12:40 16.11.2016.

ja nemogu shvatit da neki novinari jos uvjek koriste primitivni opis odgovora Spustio,koji vuce korijene iz najgorih bosanskih kasaba, da se kasabe ne uvrijede, cuj spustio on njemu, postovani novinaru ako nemate fond rijeci koji ce objasnit da mu je ovaj pametno i mudro odgovorio onda nemojte decka pjacu , ako ste vec sebe, spustati na nivo ulicara i prostaka.

MA
matildica
10:48 16.11.2016.

a na kojem je to pjaca nivou i kako je to naviojaču vrhunski spustio ne razumijem ,,,,,ah delać naš proslavljeni sportski novinar oprostite sve mi je jasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije