Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuzi osvajaju

Napravljena je simulacija Eura, evo kako će proći hrvatska reprezentacija!

Hrvatska - Moldavija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
02.06.2016.
u 19:14

U finale ulaze Francuska i Španjolska, a naslov prvaka osvajaju Francuzi.

Poznata američka tvrtka za obradu sportskih podataka Gracenote simulirala je rezultate nadolazećeg europskog nogometnog prvenstva prema kojima bi hrvatska reprezentacija ispala u osmini finala od Belgije, a naslov prvaka Europe osvojila Francuska.

Gracenote, koja je prošle godine kupila agenciju Infostradu, odabranicima izbornika Ante Čačića daje 68 posto izgleda za prolaz skupine, dok aktualni europski prvak Španjolska ima 90 posto izgleda za plasman u osminu finala. 

Analitičari Gracenotea prolaz u osminu finala predvidjeli su i Francuskoj, Rumunjskoj, Engleskoj, Rusiji, Poljskoj, Irskoj, Turskoj, Portugalu, Italiji, Njemačkoj, Švicarskoj, Belgiji, Ukrajini i Austriji.

Prema ovoj simulaciji 'vatreni' bi u osmini finala igrali protiv Belgije i ispali. Belgija bi potom u četvrtfinalu ispala od Njemačke. Polufinalni parovi prema simulaciji Gracenotea bili bi Njemačka - Francuska, te Engleska - Španjolska. U finale ulaze Francuska i Španjolska, a naslov prvaka osvajaju Francuzi.

>>Modrić i Kovačić stigli u kamp reprezentacije, dočekalo ih je iznenađenje

>>Jurčić: Najmanje je važno je li na popisu za Euro Halilović ili Čop. Ionako će igrati samo 14 ili 15 nogometaša

Simulacija Gracenotea:

Parovi osmine finala: Rumunjska - Poljska, Španjolska - Irska, Engleska - Turska, Portugal - Italija, Njemačka - Slovačka, Belgija - HRVATSKA, Francuska - Ukrajina, Rusija - Austrija

Parovi četvrtfinala: Poljska - Španjolska, Engleska - Portugal, Njemačka - Belgija, Francuska - Rusija

Parovi polufinala: Španjolska - Engleska, Njemačka - Francuska

Finale: Španjolska - Francuska

Prvak: Francuska

Komentara 11

PO
POBROZDS
21:34 02.06.2016.

ne igra se priko kompjutera.

AN
Antonijeee
22:58 02.06.2016.

koja glupost

BL
Blender
09:39 03.06.2016.

Hahahahah, ameri stalno nesto predvidaju, smak svijeta vec 50-ak puta. Koji kretenosi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije