Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVENIRALA POLICIJA

Žestok sukob na odmorištu Jasenice, Boysi dočekali 'mamićevce' i napali ih!

Policija
Foto: Robert Anić/PIXSELL
20.03.2016.
u 14:11

Nije ovo prvi put da se sukobljavaju, ali neko vrijeme vladalo je mirno ozračje. Naime, posljednji veći sukob zbio se u Luksemburgu, kad su pristaše Zdravka Mamića napali Boyse.

Uoči utakmice Hajduka i Dinama na Poljudu došlo je do obračuna između Bad Blue Boysa i pristaša Zdravka Mamića iz Fan Cluba BBB , a informacije o ozlijeđenima i uhićenima još se čekaju.

Do sukoba je došlo autocesti A1, na odmorištu Jasenice i ono što se zna jest da su BBB zaustavili autobus s nekadašnjim pripadnicima njihove navijačke skupine te ih napali bakljama, a koristilo se i sve ostalo što se našlo pod rukom.

Nije ovo prvi put da se sukobljavaju, ali neko vrijeme vladalo je mirno ozračje. Naime, posljednji veći sukob zbio se u Luksemburgu, kad su pristaše Zdravka Mamića napali Boyse.

Nije to nažalost sve, u Gundulićevoj ulici u Splitu su zasad nepoznati počinitelji ubacili molotovljev koktel u prtljažnik osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka. U automobilu su bila četvorica mladića, a kako neslužbeno doznajemo, najvjerojatnije su se uputili na prvenstvenu utakmicu Hajduk - Dinamo. Prema prvim informacijama, mladići su usporavali jer su bili pred pješačkim prijelazom i tad ih je presrela skupina mladića za koje se vjeruje da su navijači Hajduka.

>> U Splitu huligani zapalili vozilo zagrebačkih tablica s četvoricom mladića u njemu!

>> Na stadionu se potukli 'mamićevci' i BBB, policija brzo reagirala

Komentara 41

BE
Berlioz
14:38 20.03.2016.

Deželiću, osjećaš li se odgovornim jer korištenjem govora mržnje potičeš na nasilje?

DU
Deleted user
14:31 20.03.2016.

Eto dečki da nas zanima samo Dinamo ovoga nebi bilo. Kakve su ovo gluposti Mamićevci ovi oni. Kaj djelite ljude.

IN
Inspector
14:43 20.03.2016.

jovanovicevci docekali Boyse.. nemogu oni najavit nego oni ce kao p....ce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije