Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchester United

Mourinhova supruga slučajno otkrila koga to Jose želi dovesti

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
20.07.2016.
u 09:15

Uoči puta Matilde Mourinho je na svom Twitter profilu objavila fotografiju svog supruga Josea kako stoji kraj zidne ploče na kojoj pišu imena igrača na pozicijama, a među njima je napisan i Paul Pogba

Momčad Manchester Uniteda otišla je na azijsku turneju, a prva destinacija je Peking. Uoči puta Matilde Mourinho je na svom Twitter profilu objavila fotografiju svog supruga Josea kako stoji kraj zidne ploče na kojoj pišu imena igrača na pozicijama, a među njima je napisan i Paul Pogba.

Iako je fotografija mutna, čini se da je na mjestu centralnog veznog igrača ime francuskog reprezentativca.

Jose Mourinho je na turneju poveo 25 igrača, a s popisa je izostavio Zlatana Ibrahimovića, Anthonyja Martiala, Morgana Schneiderlina, Bastiana Schweinsteigera, Marouanea Fellainija i Mattea Darmiana.

United se 2012. godine Pogbe odrekao bez odštete, a sada stoji prvi u redu kao bi Juventusova igrača doveo na Old Trafford. Crveni vragovi mogli bi za Francuza platiti 120 milijuna eura! 

>>Mourinhove glavne želje su dvojica Hrvata, za to mu treba čak 150 milijuna eura!

Komentara 1

HH
helgin@hogar
10:26 20.07.2016.

pa to se odavno zna, e moj vecernji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije