Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'STVORIO JE CIRKUS'

Mourinho i na prijateljskim utakmicama žestoko napada suce

Jose Mourinho
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
04.08.2014.
u 11:37

- Volim kako igra momčad iz Bremana, brzo i konkretno. Trebala je to biti idealna provjera za nas, ali nije nam dozvoljeno igrati. Sve što je mogao, sudac je svirao protiv nas - rekao je Mourinho.

Chelsea se nije proslavio u prijateljskoj utakmici s Werderom iz Bremena, izgubili su 0:3. No nije taj poraz toliko pozornosti izazvao koliko reakcija trenera engleske momčadi Josea Mourinha.

- Naša očekivanja nisu ispunjena. Tražili smo natjecateljsku utakmicu, ali je sudac stvorio cirkus. Želio je zabaviti navijače Werdera i "ubio" je utakmicu - rekao je Mourinho.

Njemački sudac Harm Osmer dosudio je dva kaznena udarca s bijele točke, a Portugalcu to nije nimalo "sjelo".

- Volim kako igra momčad iz Bremana, brzo i konkretno. Trebala je to biti idealna provjera za nas, ali nije nam dozvoljeno igrati. Sve što je mogao, sudac je svirao protiv nas.

>> 'Prljavi' Mourinho utrčao na igralište i s leđa srušio igrača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije