Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigli danci

Kapetan Aalborga: Već sam pobijedio na Maksimiru, možemo opet slaviti

Aalborg
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/10
05.08.2014.
u 19:15

Uoči treninga na Maksimiru Danci su održali konferenciju za medije na kojoj su se pojavili kapetan Thomas Augustinussen i trener Kent Nielsen.

Momčad danskog Aalborga doputovala je u Zagreb uoči sutrašnje uzvratne utakmice 3. pretkola Lige prvaka s Dinamom u 20.45 sati.

A uoči treninga na Maksimiru Danci su održali konferenciju za medije na kojoj su se pojavili kapetan Thomas Augustinussen i trener Kent Nielsen.

- Prije pet godina pobijedio sam sa Salzburgom na Maksimiru, a rezultat je bio 2:1. Znam da sutra možemo proći Dinamo samo moramo biti efikasniji nego u prvom susretu. Momčad koja je prošle sezone ostvarila sjajne rezultate ostala je na okupu i stoga vjerujemo u sebe - rekao je Augustinussen.

Unatoč pobjedi Dinama u Aalborgu (1:0) pogotkom Marcela Brozovića, trener Nielsen uvjeren je da mogu izboriti nastup u 4. pretkolu.

- Zadovoljni smo kako smo igrali kod kuće, ali nismo zadovoljni rezultatom. Želimo ponoviti tu igru, no moramo iskoristiti prilike. Imamo samopouzdanje, možemo iznenaditi Zagrepčane - kaže Nielsen.

>>Premije za prolaz Aalborga? Pobjeda je igračima najveća nagrada

>>Trener Aalborga: Napast ćemo Dinamo, vjerujem da možemo proći dalje

 
 

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:54 06.08.2014.

Evo, jadan ne zna da nikad nije bio u maksimiru, nego na sveticama. I cak I da je bil u maksimiru, na igralistu nk maksimir pokraj sumarskog faksa, bil bi u, a ne na maksimiru. Tak je to sa strancima. Neznaju imena zagrebackih kvartova

AN
Andreeejjj
18:30 06.08.2014.

Dinamo ukoliko ne odigra max dobro, može izgubiti. Danci su brzi, ekspozivni ali i jakooo borbeni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije