Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vikend u europi

Messi po 400. gol, Niko protiv Falcaa

Lionel Messi
Foto: Reuters (Ilustracija)
13.09.2014.
u 08:25

Messi je za Barcelonu je bio strijelac 356 pogodaka (245 u Primeri, 29 u Kraljevu kupu, 68 u Europi, te 14 u ostalim natjecanjima), a za reprezentaciju Argentine postigao je 42 gola.

Barcelonina zvijezda Lionel Messi danas protiv baskijskog Athletica na Nou Campu (16 sati, Sportklub) lovi svoj 400. pogodak u karijeri. Nedostaju mu dva pogotka do te brojke. Za Barcelonu je bio strijelac 356 pogodaka (245 u Primeri, 29 u Kraljevu kupu, 68 u Europi, te 14 u ostalim natjecanjima), a za reprezentaciju Argentine postigao je 42 gola.

Derbi engleskoga Premiershipa danas na Emiratesu od 13.45 sati igraju Arsenal i Manchester City, dok Dejan Lovren s Liverpoolom na Anfieldu dočekuje Aston Villu u 18.30 sati. Potpuno obnovljeni Manchester United u nedjelju je domaćin Queen's Park Rangersu od 17 sati. Na toj utakmici za United će debitirati Kolumbijac Radamel Falcao i Daley Blind, a u dresu QPR-a na Old Trafford istrčat će Niko Kranjčar. Jednom je Niko, u dresu Portsmoutha, u utakmici FA kupa šokirao United u 'kazalištu snova'...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije