Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usporedba velikana

'Messi je bolji od Ronalda i ima puno veći utjecaj na igru'

Ronaldo Messi
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
09.07.2015.
u 09:07

– Ronaldo ponekad ima poteze koje ne razumijem, s obzirom na to da sam naučen na timski način igre

Brazilski desni branič Dani Alves usporedio je dvojicu najboljih igrača današnjice, Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Naravno, dao je prednost svom suigraču iz Barcelone.

– Messi je bolji jer on ima utjecaj na igru svoje momčadi, a Cristiano nema toliko puno. Ronaldo zabija golove, baš kao i Messi, ali nije timski igrač. Messi nam pomaže driblinzima, asistencijama, prodorima... Ono što Leo ima, to je dar Božji, a Ronaldo je sve postigao radom – smatra Alves i dodaje:

– Ronaldo ponekad ima poteze koje ne razumijem, s obzirom na to da sam naučen na timski način igre. Uvijek razmišljam da je momčad ispred mene.

>>Pohvalila se na Instagramu: Ronaldo je pronašao moj mobitel i odveo me na večeru

Komentara 1

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
09:39 09.07.2015.

Dosadni su ti Južnoamerikanci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije