Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJIH 11

Messi i Ronaldo nisu najbolji, pogledajte tko je zabio najviše u Ligi prvaka

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
11.12.2014.
u 08:36

Na listi je i Mario Mandžukić s pet pogodaka iz deset pokušaja.

Liga prvaka ušla je u eliminacijsku fazu nakon što su završene utakmice po skupinama, a natjecanje će se nastaviti u veljači sljedeće godine. No osim bitke za veliki trofej, vodit će se i bitka za najboljeg strijelca natjecanja.

U prošloj sezoni bio je to Cristiano Ronaldo sa 17 pogodaka, a daleko iza njega je na drugom mjestu bio Zlatan Ibrahimović s njih deset. Ove godine je nešto drugačije, Lionel Messi već ih ima osam, koliko je imao u cijelom prošlogodišnjem natjecanju, a na prvom mjestu je Luiz Adriano iz Šahtara s njih devet. A zabio ih je uz svega 14 udaraca po golu!

Na listi je i Mario Mandžukić s pet pogodaka iz deset pokušaja. I već nakon ždrijeba osmine finala znat ćemo otprilike tko bi gdje mogao biti favorit te samim time i mogao imati šansu povećati broj pogodaka. No ne odnosi se to samo na Nanija, čiji Sporting nije prošao dalje.

>> Najboljih 11 strijelaca Lige prvaka i njihov statistički učinak donosi vam Goal.com

>> Nasri i Zabaleta šokirali Romu, City izborio osminu finala!

>> Messi, Neymar i Suarez preokrenuli protiv PSG-a, Schalke prošao dalje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije