Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko otišao u Italiju

Napolijev predsjednik oduševljen Rogom, evo što je poručio

10.04.2016., Zapresic - 30. kolo MAXtv Prve HNL, NK Inter Zapresic - GNK Dinamo. Marko Rog Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
29.08.2016.
u 18:27

Dinamo je prije nekoliko dana objavio kako će Marko Rog potpisati s Napolijem petogodišnji ugovor, a vrijednost transfera navodno je 14 milijuna eura

Hrvatski reprezentativac Marko Rog novi je igrač Napolija. Marko je obavio liječnički pregled i potpisao ugovor s talijanskim prvoligašem.

– Nakon liječničkog pregleda, konačno možemo objaviti kako smo doveli još jednog sjajnog igrača. Njegovim dolaskom vezni red bit će još bolji, a trener Maurizio Sarri dobio je niz opcija. Marko Rog može igrati u veznom redu s dva ili tri igrača. Dobro došao u naš Napoli, Marko – napisao je na Twitteru predsjednik kluba Aurelio De Laurentiis.

Dinamo je prije nekoliko dana objavio kako će Marko Rog potpisati s Napolijem petogodišnji ugovor, a vrijednost transfera navodno je 14 milijuna eura.

>>Mamiću je pun džep opet važniji od Dinama

Komentara 7

Avatar Titanov sin
Titanov sin
18:58 29.08.2016.

Sretno, u kratkom vremenu si ostavio duboki trag u svetom klubu. Bilo bi nam draže da si ostao ali u modernom nogometu su sentimentalnosti deplasirane.

DU
Deleted user
21:17 29.08.2016.

dobro je, četvrtina navodnog stadiona je zakaparena. Kupio ga za 4 a prodao godinu kasnije za 14. jedan je Zdravko Mamić

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:22 29.08.2016.

Marku želim sve najbolje a kako je krenulo morat ćemo samo mamića gledat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije