Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER U JUVENTUS

Mandžukiću plaća od 16 milijuna eura, zbog toga odbio Manchester United!

Mario Mandžukić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
19.06.2015.
u 12:18

Za svaku od četiri godine ugovora dobit će minimalno četiri milijuna eura, a Atleticu je plaćeno 18 milijuna

Juventus još samo mora službeno objaviti prijelaz Marija Mandžukića u svoje redove, a potom u ponedjeljak još treba proći i liječnički pregled pa će posao vrijedan 18 milijuna eura biti gotov.

Zanimljivo da se Atletico Madrid odlučio prodati našeg reprezentativca za četiri milijuna manje nego što su prvotno tražili. Naime, Španjolci su ga kupili za 22 milijuna eura i željeli su barem vratiti uloženo, no nisu u tome uspjeli. Osim ako ne postoje neki bonusi u ovom poslu, za koje javnost (još) ne zna.

Mandžukiću će pak pripasti četiri milijuna eura godišnje plaće, a ugovor vrijedi do 2019. godine. Dakle, zaradit će minimalno 16 milijuna eura u talijanskom prvaku! I ono što je još zanimljivo, Mandžukić je nakon Wolfsburga odlazio samo u prvake i finaliste Lige prvaka. Bayern je bio aktualni prvak Njemačke i finalist Lige prvaka, baš kao i Atletico te sad Juventus u trenucima kad im je Mandžo stigao.

A da bi stigao trebao je Carlos Tevez definitivno odustati od igranja u Europi. Vraća se u Argentinu i igrat će za voljeni Boca Juniors te si priuštiti oproštaj u klubu u kojem je počeo karijeri 2001. godine i tamo ostao do 2004. prije odlaska u brazilski Corinthians. Već ga je i veliki Diego Armando Maradona pozdravio te naglasio da je to velika stvar za ponajveći argentinski klub.

Svakako je pozdravio takav potez kontroverznog Argentince i naš Mandžukić jer toliko se želio "transferirati" u Juventus da je riskirao i odbio Manchester United prije no što je sve bilo potpuno sigurno.

Sad sve to mora vratiti i pokazati onu igru kakvu svi znamo da može prikazati. U Atleticu je zabio neloših 20 pogodaka u 37 nastupa, ali nikako se nije mogao naviknuti na igru koju zagovara trener Diego Simeone, kao ni njegov sustav rotiranja zbog kojeg bi se prečesto nalazio na klupi za pričuve.

>> Evo kako bi trebao izgledati Juventus kad dođe Mario Mandžukić

>> Mario Mandžukić na pragu odlaska u Juventus!

Foto: Alcatel

Komentara 8

BA
balic
12:43 19.06.2015.

Glasnogovornik Atletico M.Juan Jose Anaut opovrgava sve raspisane medije..ugovor nije zakljucen ne zna se hoce li doci do ugovora i kad bi bio zakljucen ako do njega dodje.Novinari znaju vise od ljudi iz kluba :)

MU
muh
12:45 19.06.2015.

opet priča za djecu

Avatar Melankolija
Melankolija
12:42 19.06.2015.

Odbiti Man United zbog Juventusa je vjerojatno njegova najgora odluka. Man United je najveci nogometni klub na svijetu i on se ne odbija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije