Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDJSEDNIK HAJDUKA

Brbić: Vidjet ćete što će se dogoditi ako nam opet pošalju Marića!

Pavasović Visković
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
21.09.2015.
u 18:47

Iziritiran Marićevim suđenjem koristio sam nedopustiv rječnik, kaže Ljubo Pavasović Visković, predsjednik NO-a bijelih

Bruno Marić i dalje je Hajdukova top tema, još uvijek se u Poljudu s nevjericom prisjećaju što im je sve daruvarski sudac dosudio, kako je vodio derbi s Dinamom.

Marićev šou zasjenio je odličnu Hajdukovu predstavu, teško se prisjetiti utakmicu u kojoj su bijeli tako nadigrali Dinamo, praktički ga u drugom poluvremenu sabili u mišju rupu. Ali, sve to proći će nezapaženo, Marić je jedini o kojem se priča.

Nisu smjeli na travnjak

Ljubo Pavasović-Visković, predsjednik Hajdukovog Nadzornog odbora, izgovorio mu je svašta, sjurio se iz svečane lože prema travnjaku čim je Marić dosudio jedanaesterac nad Soudanijem. A sličnim rječnikom Mariću, kojega su zaštitari spašavali na terenu od bijesnih Hajdukovih čelnika, obraćao se i sportski direktor Goran Vučević. Svjestan je Pavasović, vjerojatno i Vučević, da im nije bilo mjesto na travnjaku. I oni kao čelnici kluba moraju voditi računa o tome kako reagiraju. Nikada, na sreću, nećemo saznati što bi se događalo na Poljudu da je Henriquez realizirao jedanaesterac.

- U tom trenutku glava mi je eksplodirala, vidio sam da nije bio prekršaj za jedanaesterac. Nismo trebali ići dolje, ali teško je bilo zadržati prisebnost u tom trenutku. Iziritiran njegovim skandaloznim suđenjem, spustio sam se na najnižu razinu rječnikom koji je nedopustiv. No, sadržaja se ne odričem, jer Marića smatram osobom koja u civiliziranoj zemlji ne bi imala mjesta u bilo kakvoj udruzi od društvenog značaja - kazao je Pavasović.

Nije ni želio komentirati optužbe Marićeva odvjetnika da je svojim istupom počinio tešku povredu ugleda odvjetništva.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić u nedjeljno poslijepodne još je morao odgovarati na upite o Marićevu suđenju. Brbić je jasan.

- Čim dođemo blizu Dinama, pokazuju nam gdje nam je mjesto. Dođu egzekutori i naprave svoj posao. Ma najgori je povjerenik za suđenje Peraić, koji je uopće delegirao Marića za derbi. Mi nemamo pravo izuzeća, ali tražimo da nam Marić više nikada ne sudi. Ako ga delegiraju na našu utakmicu, ta će utakmica imati čudan tijek. Neću govoriti što će biti, to ćete vidjeti. Pa mi moramo zaštititi klupske interese, a Marić je sudac koji nas oštećuje. On je sudac s recidivom, a previše se toga događa da bi bilo slučajno - kaže predsjednik Hajduka Brbić.

Savez nema razumijevanja

U Poljudu zapravo ne znaju što napraviti. U vrhu HNS-a nema razumijevanja, ostaje im samo govoriti.

- Na žalost, mi ništa ne možemo napraviti u ovoj hrvatskoj nogometnoj farsi. Očito je da nikome nije ni interes da se nešto napravi. Odnosno, jako se dobro znaju interesi. Pa, i ovaj izbor za novog izbornika jasno vam dokazuje kakvi su i čiji su interesi. Ovaj HNS doveo je do toga da reprezentacija Hrvatske igra bez gledatelja... Za koga igra reprezentacija, za Izvršni odbor HNS-a - sipao je Brbić riječi znajući da mu jedino to preostaje.

>> Pogledajte odvratne prijeteće poruke koje je dobio Bruno Marić!

Komentara 21

ID
idijot
20:09 21.09.2015.

Samo se vratite na vrh stranice i pogledajte te mile i nevine face.. Majko Isusova 'ko nama dijeli moralne lekcije.. Fuj

HR
Hrabraja
19:00 21.09.2015.

Simptomaticno je da se igraci Hajduka uopce nisu zalili dok ove spodobe nisu napumpale atmosferu linca. Dragi Hajdukovci vrijeme je da se riješimo ove nesposobne uprave.

PO
PowerPoint
20:36 21.09.2015.

Bitno da je Ljubo mafijaš s 300 metara udaljenosti od terena vidio sitan detalj u trenutku u kojem se dogodio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije