Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bayernu pred nosom

Mandžukić dobiva partnera u napadu: Reus blizu dolaska u Atletico

marco reus
Foto: DPA/PIXSELL
15.08.2014.
u 10:19

Atletico bi odmah uplatio 17 milijuna eura, a preostalih 10 za šest mjeseci.

Atletico Madrid i dortmundska Borussija navodno su blizu dogovora oko prelaska ofenzivnog veznjaka Marca Reusa na Vicente Calderon, javili su španjolski mediji.

Odšteta za njemačkog reprezentativca iznosi 25 milijuna eura, a Atletico je ponudio 2 milijuna više. Odmah bi uplatio 17 milijuna, a preostalih 10 za šest mjeseci.

Veliki interes za Reusa pokazao je i Bayern koji je prije njega Borussiji već oteo dvije zvijezde, Roberta Lewandowskog i Marija Götzea, no prema Španjolcima treća neće biti sreća. Jer čak je i Reus izjavo da nema ništa protiv dolaska na Vicente Calderon.

>>Evo što Simeone kaže o Mandži i svojim napadačima

>>Nikada neću prijeći u Bayern, nije sve u novcu

Komentara 5

RA
raspad
13:27 15.08.2014.

Objektivno, Reus vrijedi vise nego Lewandovski i Goetze skupa. Frajer ima stila i nije blejalo kao Lewandovski. lewandovski moze da cijepa drva......

BA
balic
12:59 15.08.2014.

Marko R. je i napadac i srednjivezni,asistira kod golova i daje sam golove.. Mario i Reus se u mnogocemu razlikuju prema tome nije Mariu konkurent.

JA
JackRussell
10:40 15.08.2014.

A otkad je to Reus napadač?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije