Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Manchester City vodio 2:0 u Moskvi, a na kraju uzeo samo bod

Aguero
Foto: Reuters/PIXSELL
21.10.2014.
u 20:15

Engleski prvak tako još uvijek ne zna za pobjedu u Ligi prvaka ove sezone i osvojio je tek 2 boda.

Manchester City u prvom susretu 3. kola Lige prvaka osvojio je bod na gostovanju kod CSKA (2:2). Građani itekako imaju razloga za nezadovoljstvo jer su nakon prvih 45 minuta imali vodstvo 2:0 (Aguero 29. i Milner 38.).

U nastavku Moskovljani su krenuli otvoreno što im se isplatilo u 65. minuti kada je rezultat smanjio Doumbia. Veliki bod CSKA-u donio je Natcho iz jedanaesterca (u 86. minuti) kojeg je skrivio Kolarov.

Statistiku s ovog susreta možete pogledati na portalu Goal.com.

Engleski prvak tako još uvijek ne zna za pobjedu u Ligi prvaka ove sezone i osvojio je tek 2 boda. Vodeći Bayern ima 6 bodova, Roma 4, a CSKA 1 bod.

U drugom susretu skupine E Roma će večeras ugostiti Bayern.

>>Raketa se vraća protiv Ajaxa, pet naših sudaca u Borisovu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije