Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI REALA

Manchester City doživio težak poraz u Southamptonu

Manchester City - Real
Reuters/PIXSELL
01.05.2016.
u 19:53

Junak utakmice bio je napadač domaćih Sadio Mane koji je postigao "hat-trick" (28, 56, 68), a u strijelce se upisao i Shane Long (25), dok je golove za City postigao Kelechi Iheanacho (44, 78).

U zadnjoj nedjeljnoj utakmici engleske lige Southampton je kod kuće slavio protiv Manchester Citya s 4:2, te stigao na sedmo mjesto ljestvice. 

City je doživio težak poraz u Southamptonu i to pred uzvratni ogled polufinala Lige prvaka u srijedu kod Reala u Madridu. Junak utakmice bio je napadač domaćih Sadio Mane koji je postigao "hat-trick" (28, 56, 68), a u strijelce se upisao i Shane Long (25), dok je golove za City postigao Kelechi Iheanacho (44, 78). 

Southampton je s 57 bodova preskočio Liverpool na sedmom mjestu, dok je City ostao četvrti s 64 boda, četiri više od Uniteda i tri manje od Arsenala.    

Marseille pobijedio nakon tri mjeseca

U posljednjoj utakmici 36. kola francuskog prvenstva nogometaši Marseillea slavili su na gostovanju kod Angersa s 1:0, što je prva pobjeda Olympiquea nakon tri mjeseca i 11 kola u kojima nisu uspjeli svladati nijednog suparnika.

Marseille je do pobjede stigao zahvaljujući 16. ovosezonskom pogotku 23-godišnjeg belgijskog napadača Michyja Batshuayja, a postigao ga je u 24. minuti ne pretjerano uzbudljivog dvoboja.

Ovom pobjedom Marseille se uzdignuo iz opasne zone, sa 16. skočio na 13. mjesto te njegovi navijači više ne moraju strahovati za opstanak. Angers je ostao na osmom mjestu s 50 bodova.

>> Van Gaal povukao novinara za kosu pa objasnio: To je dozvoljeno samo ako si seksualni mazohist

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije