Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodatni problemi

Mamiću blokirano sedam milijuna kuna od prethodne jamčevine

Zdravko Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
08.12.2015.
u 21:05

Riječ je o privremenoj mjeri, a na tu odluku suda Mamić ima pravo žalbe u roku od tri dana.

Zdravko Mamić može izaći na slobodu uz jamčevinu od 14 milijuna kuna, a problem pri prikupljanju tog novca mogao bi biti i to što je USKOK od suda zatražio da mu se privremeno blokira 7 milijuna kuna koje mu je trebalo biti vraćeno od ranije jamčevine. 

Riječ je o privremenoj mjeri, a na tu odluku suda Mamić ima pravo žalbe u roku od tri dana.

On se tijekom današnjeg dana preko svojih odvjetnika iz zatvora obratio javnosti te kazao kako se zahvaljuje svim ljudima za njega skupljali novac, ali da taj novac ne može prihvatiti. Najavio je da će jamčevinu od 14 milijuna kuna pokušati skupiti uz pomoć prijatelja koji su za njega spremni jamčiti nekretninama.

>>Mamić: Hvala svima koji su sakupili jamčevinu za mene, ali ja odbijam prihvatiti taj novac

>>Mamić izlazi iz Remetinca, ne smije obnašati funkciju izvršnog predsjednika Dinama

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
21:40 08.12.2015.

UDBA se obračunava sa svim neistomišljenicima . Zabraniti čovjeku da razgovara sa rođenim bratom to može samo monstrum

DO
dommar36
21:26 08.12.2015.

koliko vremena i energije trosite oko mamica..to je nevjerovatno a nigdje se ne pise koliko ima gladnih i bosih....bez posla ...umjesto da se s time bavite vi pisete o severinama mamicima i mostovima...pa kako vas nije sram....al da...ovo se prodaje ..jel tako? kapitalisticka g...na.....al svi ste veliki vjernici....

JR
J-RASH
09:56 09.12.2015.

Čuj UDBA...pa dobro ljudi, što se ovdje dešava? Dinamo je postojao i prije, Zagreb je najveći i najbogatiji grad u Hrvatskoj, Dinamo će uvijek biti najbolji/među najboljima u našim okvirima. Čovjek je kriminalac, mafijaš, lažov i ratni profiter, a vi govorite da ga ganjaju komunisti? Pa kakve veze Mamić ima sa ičim Svetim u našoj domovini? Kunuo se u djecu svoju da kune nije uzeo, a sada dokazuje da je to sve legalno činio. Dinamo je od svih nas, ne njegov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije