Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOJE SE ZA SIGURNOST

Mamić želi dovesti kapetana Srbije, ali mu roditelji ne daju u Dinamo

Nemanja Maksimović
Foto: Youtube
30.08.2016.
u 09:45

Sviđa nam se, a kada je tako, gazda Zdravko Mamić ne pita koliko košta. Razgovarali smo s Maksimovićem, on bi došao, ali njegovi roditelji koče stvar

Vezist kazahstanske Astane i kapetan mlade srpske reprezentacije Nemanja Maksimović (21) blizu je dolaska u zagrebački Dinamo. Kurir piše da nogometaš nema ništa protiv toga transfera, no da se s tim ne slažu njegovi roditelji koji ne žele da im sin prijeđe u Dinamo.

– Nemanja i Dinamo su u postupku. Sviđa nam se, a kada je tako, gazda Zdravko Mamić ne pita koliko košta. Pričali smo s Maksimovićem, on bi došao, ali njegovi roditelji koče stvar. Oni su podrijetlom iz Krajine ili Republike Srpske – prenosi Kurir riječi prvog Mamićeva suradnika.

Dinamo bi za Maksimovića platio tri milijuna eura koliko nudi i moskovski Spartak.

– Nismo odustali od Nemanje. Garantiram da bi za samo godinu dana u Dinamu vrijedio najmanje 17 milijuna eura, to je novac za koji mi prodajemo mlade igrače u Europu. Igrat ćemo Ligu prvaka, utakmice protiv Juventusa, Seville i Lyona garantiraju da će biti na oku skauta najvećih kluba. Na njemu je da odluči.

Maksimovićevi roditelji boje se za sigurnost.

– Maksimovićev vršnjak Petar Stojanović također je Srbin koji igra za Dinamo i ne fali mu dlaka s glave. Valjda je jasno da se ni Nemanja ni njegovi roditelji ne bi trebali brinuti za njegovu sigurnost u Zagrebu. Stojanović ima slovensku putovnicu, došao je iz Maribora, ali je Srbin i budućnost Dinama – zaključio je Kurirov sugovornik.

Komentara 40

TR
trnava
10:25 30.08.2016.

Orlando poštenjačino - da malo drukčije presložiš svoju rečenicu: roditelji se boje jer ne mogu zaboraviti svoje zločine koje su počinili nad svojim susjedima prije nego su utekli glavom bez obzira. Nečista savjest, toga se oni boje.

Avatar zagorac2
zagorac2
10:32 30.08.2016.

kad jedan Pupovac, Stamirinovic i kompanija zive od Hrvatske love i jos pljuju po nama i nis im ne fali zasto bi se ovo djete makar srpsko trebalo bojat bilo zega jedino ako su mu roditelji zlocinci i ubojica to bi mozda bilo nesto drugo ali inace ne vidim zasto bi se on trebao bojat

RE
reza
10:40 30.08.2016.

Neka mali slonodno dodje.Sigurno nece imati problema.U Dinamo su dobrodosli odlicni igraci.A ako ne dodjeto ce biti samo jos jedan primjer kada roditelji upropaste priliku zivota svom djetetu samo zato sto su ekstremisticki nastrojeni. Mali puno srece i ne slusajj ih u ovom slucaju.Otvara ti se put u Ligu Prvaka a i put u veliki klub nakon Dinama.Sretno malom i Ajmooooo Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije