Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči utakmice

Mamić ne dolazi na konferenciju za novinare, umjesto njega govorit će Krznar

Zoran Mamić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
18.11.2015.
u 16:23

"Pozivamo Vas na konferenciju za medije koja će se održati u četvrtak, 19.11., u 13h sati u press prostorima GNK Dinamo. Gost će biti pomoćni trener GNK Dinamo Damir Krznar"

Nogometaši Dinama u petak gostuju u Koprivnici, a atmosfera u klubu uoči tog susreta daleko je od sportske. Danas više nitko ne priča o nogometu, već samo o uhićenju čelnika Zdravka Mamića i "češljanju" klupskih prostorija.

Iako među uhićenima u današnjoj akciji nije trener Dinama Zoran Mamić, on neće biti prisutan na sutrašnjoj konferenciji, a još uvijek nije poznato hoće li voditi utakmicu.

"Pozivamo Vas na konferenciju za medije koja će se održati u četvrtak, 19.11., u 13h  sati u press prostorima GNK Dinamo. Gost će biti pomoćni trener GNK Dinamo Damir Krznar, a tema utakmica 17.kola MAXtv Prve lige između NK Slaven Belupo - GNK Dinamo", stoji u priopćenju maksimirskog kluba.

Podsjetimo, Dinamo se danas već oglasio kada je u priopćenju potvrdio da se pregledavaju klupske prostorije.

>>Zdravko i Mario Mamić prevezeni u PN USKOK. Policija pretražuje prostorije HNS-a

>>Zdravko Mamić bio je savjetnik i donator onima koji su pelješili džepove građana

>>Nevjerojatno: Visoki dužnosnik izletio iz prostorija Dinama s maskom Vriska!

Ključne riječi

Komentara 2

MS
mare_split
19:21 18.11.2015.

Joca dizč 'tegova' preko riječkog MUP-DORH-a koordinira rasturanje jedinog što još u RH i SVIJETU vrijedi! Čovjek kom umre dijete, a ne nauči da su progon i mržnja istinski BUMERANG, ili je 'labud' ili ... srbin? Nažalost, u osobnosti Joce te su 'kvalitete' njegov jedini način življenja!

Avatar germanikus
germanikus
21:00 18.11.2015.

Idealna skupina po meni je sa Slovenijom i Srbijom..nek se nađe da se imamo čemu smijati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije