Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO ZAMJENJIV U REALU

Modrić nikada nije bio važniji i cjenjeniji igrač iako će zbog ozljeda propustiti pola sezone!

Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
20.04.2015.
u 10:07

Luka je postao teško zamjenjiv igrač u Realu, a istodobno su mu dvije teške ozljede oduzele pola sezone!

Nakon što je dijagnosticirana ozljeda Luke Modrića, postalo je jasno da on ove sezone više neće zaigrati za Real. U prvenstvu neće sigurno, a jedina je mogućnost da se to dogodi u finalu Lige prvaka, no to je još ''zec u šumi'', piše Goal.

A pogled na ovu sezonu otkriva da Modrić nikad nije bio važniji i cjenjeniji igrač, a nikad nije manje igrao! Luka je postao teško zamjenjiv igrač u Realu, a istodobno su mu dvije teške ozljede oduzele pola sezone!

Otkako je zagazio u ozbiljan nogomet, još od vremena kada je bio najveći talent Dinama, Modrić ni u jednoj sezoni nije odigrao manje utakmica i zabio manje golova nego u ovoj.

A kakvu je statistiku imao Luka Modrić, pogledajte na portalu Goal.com

>> Ancelotti je kriv, morao je sačuvati Modrića

Komentara 2

MU
muh
11:36 20.04.2015.

Baš ima ovaj Ancelotti sreče jer bez Lukice je Real puno jači dat ču 100 € na pobjedu Reala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije