Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO SE OSJEĆA

Luka Modrić je zdrav, igrat će protiv Celte

Luka Modrić
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
22.10.2015.
u 18:54

Oporavljeni Modrić sinoć je dobio 20-ak minuta protiv PSG-a, a u igri ga možemo očekivati i u subotu.

Zdravstveno stanje Luke Modrića je dobro i konkurirat će za subotnju utakmicu sa Celtom u španjolskom prvenstvu. Luka je nakon sinoćnje utakmice s PSG-om u Ligi prvaka odradio uobičajen liječnički pregled koji je pokazao da je sve u redu.

U španjolskim medijima pojavile su se informacije da se Luka ponovo ozlijedio, no dobro upućena Marca tvrdi da to nije istina. Oporavljeni Modrić sinoć je dobio 20-ak minuta protiv PSG-a, a u igri ga možemo očekivati i u subotu.

- Dobro je da sam se vratio, bio sam bez treninga sedam, osam dana i bilo je teško ponovno ući u igru. No ova utakmica pomoći će mi za iduće susrete i to je jako važno - kazao je hrvatski veznjak nakon utakmice u Ligi prvaka.

>> Rakitić je uspio ono što Modrić i Mandžukić nisu

Komentara 1

GR
grodar
19:38 22.10.2015.

Gargamel

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije