Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ČESTITAJU MI IZ ZAGREBA'

Ibanez: Možda se vratim u Dinamo, ali je Crvena zvezda sada moj klub

Luis Ibanez
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
24.11.2015.
u 08:52

- Drago mi je što me se sjećaju u Zagrebu. Sada sam sto posto posvećen Crvenoj zvezdi i to mi je najvažnije - rekao je Ibanez

Bivši igrač Dinama Luis Ibanez igra odlično u Crvenoj zvezdi. Kaže da mu čestitke stižu iz Zagreba.

- Lijepo je što mi čestitaju "purgeri", ali sada razmišljam samo o Crvenoj zvezdi. To je moj klub! Bih li se vratio u Dinamo? Nikad se ne zna. Nogomet je čudna igra. Drago mi je što me se sjećaju u Zagrebu. Sada sam sto posto posvećen Crvenoj zvezdi i to mi je najvažnije - rekao je Ibanez za Kurir.

Financijska situacija u Zvezdi je jako loša.

- Što se tiče novca i dalje je katastrofa. Dobili smo premije, ali nam se još duguje. Trener nas pita ako nam treba novca. Tko nema, on mu posudi. Ma, sve je pozitivno. Valjda je to ključ što nam i pred besparice ide tako dobro. Atmosfera u svlačionici je nevjerojatna, ne znam kako bih to opisao.

>> Ibanez: Odlično mi je u Beogradu, ne zanima me ponuda Salzburga

Komentara 17

Avatar verum
verum
09:16 24.11.2015.

"Trener nas pita ako nam treba novca. Tko nema, on mu posudi." HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAH

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
09:18 24.11.2015.

EUMojca..kaj ti misliš ..bio bi odličan za Slovensku smučarsku reprezentaciju....izgleda kao stvoren za spust!Hihihihihihihihi

BJ
Bjelovar112
09:33 24.11.2015.

ne vracaj se nije istina da se Lesi uvijek kući vrati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije