Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Lovrenu 90 minuta u porazu Southamptona; Tottenham se vratio nakon 0:3

Dejan Lovren
PA/Pixsell
12.04.2014.
u 18:21

Dejan Lovren odigrao je 90 minuta u neočekivanom domaćem porazu Southamptona od Cardiffa 0:1. Jedini gol na utakmici zabio je Cala u 65. minuti.

Dejan Lovren odigrao je 90 minuta u neočekivanom domaćem porazu Southamptona od Cardiffa 0:1. Jedini gol na utakmici zabio je Cala u 65. minuti.

Do minimalne gostujuće pobjede stigao je i Everton. Oni su slavili kod Sunderlanda 1:0 autogolom Wesa Browna u 75. minuta te su se tako još više približili osvajanju četvrtog mjesta i plasmanu u Ligu prvaka sljedeće godine.

Fantastičnu utakmicu odigrali su WBA i Tottenham, a domaćini su prokockali 3:0. Završilo je 3:3. WBA je nakon pola sata vodio 3:0 golovima Vydre, Brunta i Sessengnona. Preokret Spursa krenuo je golom Olssona u 34. minuti, nastavio se gol Kaneu u 70. minuti, a konačnih 3:3 postavio je Eriksen u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Foto: REUTERS/PIXSELL

Premiership, 34. kolo:

Crystal Palace - Aston Villa 1:0
Fulham - Norwich 1:0
Southampton - Cardiff 0:1
Stoke - Newcastle 1:0
Sunderland - Everton 0:1
WBA - Tottenham 3:3

Komentara 1

M1
matija.101
20:17 12.04.2014.

Pozdrav svima, imam čovjeka za kojega jamčim da ima dojave. Sam sam uzeo 3 dosada i sve tri su prošle, zaradio sam dosta novaca uz njega i obećao sam ga reklamirati kako bi se i ostali uvjerili da je pravi.. Ima za sutra dojavu kvote 14. Evo vam njegov profil pa ko hoće neka ga doda: https://www.facebook.com/majstor.hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije