Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Lovrenov Southampton nemoćan protiv raspoloženog Džeke i društva

Manchester City - Southampton
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
05.04.2014.
u 15:43

Manchester City je u prvoj utakmici 33. kola Premiershipa na Etihadu sa 4:1 pobijedio Southampton, za koji je 90 minuta odigrao Dejan Lovren.

Manchester City je u prvoj utakmici 33. kola Premiershipa na Etihadu sa 4:1 pobijedio Southampton.

Za 'građane' nije moglo bolje početi. Već u 3. minuti Fonte je srušio Edina Džeku u kaznenom prostoru, a siguran realizator s bijele točke bio je Yaya Toure. Gosti su istom mjerom uzvratili u 37. minuti kada je jedanaesterac skrivio Pablo Zabaleta. Gol za izjednačenje zabio je Rickie Lambert.

A onda je uslijeda luda završnica prvog poluvremena u kojoj su igrači Manuela Pellegrinija u sudačkoj nadoknadi zabili dva gola i tako praktički riješili pitanje pobjednika. U prvoj minuti sudačke nadoknade Džeko je proigrao Silvu, koji je dao odličnu loptu za Nasrija, kojem nije bilo teško pogoditi za 2:1.

Odlično prvo poluvrijeme Džeko je okrunio golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade kada je nakon asistencije Kolarova glavom zabio BiH reprezentativac.

Konačnih 4:1 postavio je Stevan Jovetić u 81. minuti nakon asistencije Navasa.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Dejan Lovren odigrao je cijelu utakmicu za goste.

City je ovom pobjedom preskočio Cheslea te je drugi sa 70 bodova, bodom manje od Liverpoola, ali imaju i utakmicu manje. Southampton je osmi sa 48 bodova.

>> Nikola Kalinić strijelac u pobjedi Dnjipra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije