Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boxing day

Lovren zaustavio Vardyja, redsi srušili lisice! Novi Bilićev remi

Liverpool - Leicester
Foto: Reuters/PXSELL
1/6
26.12.2015.
u 17:58

Chelsea i pod vodstvom Guusa Hiddinka nastavlja s lošom serijom, kod kuće je odigrao tek 2:2 s Watfordom

Dan poslije Božića, na blagdan Svetog Stjepana, dok velika većina odmara, Englezi već tradicionalno igraju nogometno kolo. Boxing day, kako ga zovu, pravi je spektakl, a nogomet je u prvom planu. Stadioni su puni, obitelji na tribinama uživaju u sjajnom nogometu.

Tako je bilo i danas, uzbuđenja nije nedostajalo u 18. kolu engleske lige. Vodeći Leicester napokon je zaustavljen, Liverpool je na Anfieldu slavio sa 1:0 i tako lisicama nanio tek drugi poraz u sezoni. Jürgen Klopp u momčad je vratio Dejana Lovrena, koji se oporavio od ozljede, i redsi su izgledali bolje i uspjeli sačuvati praznu mrežu.

Vardy i Mehrez, pakleni dvojac koji oduševljava ove sezone, nije se večeras iskazao, zaustavili su ih Lovren i Sakho, a jedini pogodak zabio je Benteke u 63. minuti. Bila nje to dobra akcija, na lijevoj strani odlično su kombinirali Can i Firminho, Brazilac je ubacio, a Benteke lijepim udarcem zabio za tri boda.

Foto: Reuters/PXSELL

Redsi su tijekom cijelog susreta bili bolja momčad, a Leicester prvi put ove sezone nije postigao pogodak. Zaustavljen je tako i Vardyjev niz koji je u svim prvenstvenim utakmicama ili zabio gol ili asistirao. Dodajmo kako je napokon zaigrao i Andrej Kramarić, dobio je posljednjih desetak minuta, ali se nije istaknuo. Lovren je odigrao svih 90 minuta i bio je odličan.

Leicester je, barem zasad, ostao na prvom mjestu sa 38 bodova, dva manje od Arsenala koji ih večeras može prestići ako pobijedi Southampton. Manchester City, koji je pobijedio Sunderland 4:1 približio se lisicama na tri boda.

Slaven Bilić još je jednom remizirao, ovoga puta West Ham je odigrao 1:1 u gostima protiv Aston Ville. To je čekićarima osma utakmica bez pobjede, imaju dva poraza i šest remija.

Chelsea i pod vodstvom Guusa Hiddinka nastavlja s lošom serijom, kod kuće je odigrao tek 2:2 s Watfordom.

Rezultati: Aston Villa - West Ham 1:1, Bournemouth - Crystal Palace 0:0, Chelsea - Watford 2:2, Liverpool -Leicester 1:0, Manchester City - Sunderland 4:1, Swansea - WBA 1:0, Tottenham - Norwich 3:0

>>Lovren najviše imao loptu i najbolje dodavao na utakmici!

>>Louis Van Gaal nakon novog poraza Uniteda na izlaznim vratima!

Komentara 2

MA
Maxi73
19:43 26.12.2015.

Svaka cast Lovrenu. Svi su mislili da je onim ludim protivnickim startom bio na pragu katastrofe, a on se uspjesno vratio u momcad.

UM
umnjak
18:26 26.12.2015.

Redsi je veliki slovo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije