Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jubilej Gerrarda

Lovren sjajan u remiju 'redsa', Kramarićev Leicester skočio izvan zone ispadanja

Dejan Lovren
Reuters/PIXSELL
25.04.2015.
u 18:35

Kramarićev Leicester ostvario je vrlo važnu pobjedu, slavio je u gostima protiv Burnleya sa 1:0, a tri boda donio im je Vardy u 60. minuti

Liverpool se nadao da će na kraju sezone uhvatiti poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, ali današnjim remijem protiv West Bromwicha (0:0) kompromitirao si je šanse za taj pothvat jer im City bježi šest bodova. 'Redsi' su bili bolja momčad na terenu, imali su posjed lopte veći od 70 posto, ali nisu uspjeli stvoriti puno izglednih prilika, baš kao ni zatresti mrežu.

U 56. minuti Myhill je odlično obranio udarce Coutinha i Hendersona, a u 63. minuti Ibe je pogodio vratnicu i to su bile najbolje prilike gostiju. Domaći su najbliže pogotku bili u 67. minuti ali je Dejan Lovren odlično zaustavio na gol-liniji. Hrvatski reprezentativac odigrao je svih 90 minuta i portal Whoscored dao mu ocjenu 7,7, što je bila najbolja ocjena na susretu. Spomenimo da je veliki Steven Gerrard, baš kao što je to danas napravio i Xavi za Barcu, odigrao svoju 500. ligašku utakmicu u karijeri.

Kramarićev Leicester ostvario je vrlo važnu pobjedu, slavio je u gostima protiv Burnleya sa 1:0, a tri boda donio im je Vardy u 60. minuti. Da stvar za domaću momčad bude gora, Taylor minutu ranije nije iskoristio jedanaesterac. Andrej Kramarić u igru je ušao u 65. minuti, a njegov klub skočio je na 17. poziciju koja jamči ostanak u ligi.

Engleska liga: Southampton - Tottenham 2:2, Burnley - Leicester 0:1, Crystal Palace - Hull 0:1, Newcastle - Swansea 2:3, QPR - West Ham 0:0, Stoke - Sunderland 1:1, WBA - Liverpool 0:0.

>>Messi i Neymar srušili Espanyol, Xavi ušao u legendu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije