Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Lokomotiva razbila Fince i došla do povijesnog rezultata

Lokomotiva
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
21.07.2016.
u 19:53

Bio je to susret u kojem je hrvatski klub u Kranjčevićevoj dominirao cijelo vrijeme i zasluženo došao do slavlja

Nogometaši Lokomotive u uzvratnoj su utakmici drugog pretkola Europske lige bez problema svladali finski RoPS s 3:0 i plasirali se u treće pretkolo Europske lige.

Bio je to susret u kojem je hrvatski klub u Kranjčevićevoj dominirao cijelo vrijeme i zasluženo došao do slavlja. Prvi pogodak zabio je Ivan Fiolić u 44. minuti kada je nekako uspio iz drugog pokušaja ugurati loptu u mrežu nakon ubačaja Bartoleca. U nastavku utakmice za gol su bile potrebne samo četiri minute. Bartolec je pucao, vratar gostiju odbio loptu, a Mirko Marić samo je pospremio loptu u gol.

Isti igrač u 83. minuti potvrdio je ovu važnu i vrijednu pobjedu s kojom su lokosi došli do povijesnog rezultata jer im je ovo prvi put u povijesti da su se plasirali u 3. pretkolo. Sljedeći protivnik Lokomotive bit će ukrajinska Vorskla, a mi se nadamo da će hrvatski klub tada napraviti još jedan povijesni rezultat...

Komentara 9

DH
dalibor.hren
20:09 21.07.2016.

Konačno jedna riječ i o Lokomotivi! Bravo Lokosi!!!

DU
Deleted user
20:32 21.07.2016.

Bravo Lokosi, pozdrav svim našim klubovima iz Splita.

RE
rerun
20:58 21.07.2016.

Ajmooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije