Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski derbi

Liverpool slavio, Lovren je mogao proći kao Eduardo, Barkley krvnički startao na njega

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.04.2017.
u 15:33

Ross Barkley za prekršaj je dobio žuti karton iako je trebao biti isključen.

Nogometaši Liverpoola slavili su u gradskom derbiju protiv Evertona, završilo je 3:1. Kloppova momčad odlično je počela i povela već u petoj minuti, zabio je Mane.

Postao je tako prvi igrač nakon Suareza i Sturridge koji je zabio u oba Merseyside derbija u istoj sezoni. Isto tako, potvrdio je dobru formu, ove sezone sudjelovao je u čak 18 golova redsa (13 golova i pet asistencija).

U 28. minuti izjednačio je Pennington, nakon što Lovren nije najbolje reagirao.

Ipak, to nije pogodilo domaćina, samo tri minute kasnije Coutinho je je vratio Liverpool u vodstvo, a Origi je u 60. potvrdio pobjedu.

Dejan Lovren danas se vratio u početni sastav Liverpoola nakon dvomjesečne stanke zbog ozljede i odigrao vrlo dobru utakmicu. Trener Jürgen Klopp odlučio ga je gurnuti u vatru, hrvatski reprezentativac odigrao je svih 90. minuta, a zamalo se ponovno ozlijedio.

Foto: Screenshot/reuters

U 40. minuti susreta na njega je krvnički startao Ross Barkley. Igrač Evertona išao je u napad, lopta mu je pobjegla pa ju je Lovren uspio izbiti, a on je nakon toga neoprezno startao na hrvatskog reprezentativca. Naš branič pao je na travnjak s bolnom grimasom lica, a velika je sreća što je sve prošlo bez težih posljedica.

Ross Barkley za prekršaj je dobio žuti karton iako je trebao biti isključen.

>>Legenda je HNL-a, ostavio je veliki trag u Dinamu i Rijeci, a danas zarađuje kao vozač

Rezultati by SofaScore

Komentara 3

SV
stjepan v.
19:41 01.04.2017.

engleska liga je najopasnija. nemojte tamo igrati ako nemorate!

DH
dalibor.hren
18:15 01.04.2017.

"Skoro kao Eduardo???" Eduardo je SKORO ostao bez noge, a Lovren je, osim što je kriv za gol, odigrao i cijelu utakmicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije