Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PROMIJENIO SAM SE'

Lionel Messi otkrio tajnu svoje nevjerojatne forme

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
19.02.2015.
u 22:53

- Stariji sam i to se osjeća. Moram više paziti na sebe i pogotovo paziti što jedem - rekao je Messi.

Lionel Messi ponovno je onaj stari, u posljednjem kolu španjolskog prvenstva zabio je hat-trick u pobjedi 5:0 protiv Levantea i čini se da ne misli stati, a ono što je najbolje, djeluje svježe i poletno.

- Osjećam se dobro. Sretan sam kako se stvari odvijaju. Prošla sezona nije dobra za nas, ali nadam se da će se ove to promijeniti - rekao je Messi i nastavio:

- Nemam više 17, 18, 19, 20 ili 21 godinu, kada nije bilo nikakvih problema. Stariji sam i to se osjeća. Moram više paziti na sebe i pogotovo paziti što jedem. Promijenio sam se puno od prvog nastupa za Barcelonu. Zreliji sam. Naučio sam dosta stvari na terenu, ali i izvan njega. Nešto starog Messija još uvijek ima ovdje, ali ne puno.

Nakon poraza od Real Sociedada 1:0 na početku godine, Barcelona je nanizala 11 uzastopnih pobjeda i čini se da ipak ima starog Messija još na terenu.

- Naš pristup se promijenio od te utakmice. Gladniji smo. Na teren izlazimo s drugačijim pristupom. A nije da i u toj utakmici nismo pokušavali, ali nismo jednostavno napravili rezultat. Igramo odlično trenutno, puni smo samopouzdanja. Znamo da nismo osvojili još, ali ako ovako nastavimo, možemo napraviti jako puno - rekao je najbolji strijelac Lige prvaka, španjolskog prvenstva i Barcelone u povijesti.

>> Leo Messi u 300 utakmica zabio je i asistirao za ukupno 375 golova!

Komentara 2

SS
sokac sa drave
12:11 20.02.2015.

Dobar je on nema sta.Zavisi protiv kojih luzera igra,pas dolazi sa desne strane i cetiti igraca su koncentrirana na loptu a iza ledja Messi sam.Pitam vas koliko je golova zabio Bayernu ili Njemackoj Repki? Mislim otprilike nula golova,dapace skoro uvijek je izgubio volju i dao se zamjeniti.Znaci svaki igrac je onoliko dobar koliko mu protivnik dopusti.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:59 20.02.2015.

Samo PIPI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije