Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORBESOVA LISTA

Lionel Messi izgubio na vrijednosti, više nije ni među deset na svijetu

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
23.10.2015.
u 15:26

Na listi iz 2013. godine njegova je vrijednost procijenjena na 13 milijuna dolara, pa se pad vidio već prošle godine.

Lionel Messi više se na nalazi na listi deset najvrednijih sportaša na svijetu, barem ako je vjerovati onome što piše američki poslovni list Forbes. Barcelonin napadač prošle se godine nalazio na devetom mjestu, a procijenjena vrijednost mu je bila 12 milijuna dolara.

Na listi iz 2013. godine njegova je vrijednost procijenjena na 13 milijuna dolara, pa se pad vidio već prošle godine. Na Forbesovu listu su pak ušli američki golfer Rory McIlroy i boksač Floyd Maywheater Jr., koji je u srpnju potpisao nekoliko vrijednih ugovora. 

Osim Messija, i Cristiano Ronaldo je ove godine pao na listi pa se sad nalazi na osmom mjestu s procijenjenom vrijednošću od 16 milijuna dolara. Ključnom igraču kraljevskog kluba nije pomoglo ni to što pokreće novu modnu liniju. Što se tiče liste najvrijednih sportskih klubova, na čelu se i dalje nalaze američki klubovi, bejzbolski New York Yankees i košarkaški Los Angeles Lakers

Na petom i sedmom mjestu se nalaze najveći španjolski rivali, Real Madrid i Barcelona. Procijenjena vrijednost bijelih je 464 milijuna dolara, dok je vrijednost Katalonaca 437 milijuna dolara. 

Top 10 najvrednijih sportaša:

1.   Tiger Woods - 30 mil. dolara
2.   Phil Mickelson - 28  mil. dolara
3.   LeBron James - 27 mil. dolara
-     Roger Federer - 27 mil. dolara
5.   MS Dhoni - 21 mil. dolara
6.   Usain Bolt - 18 mil. dolara
-     Kevin Durant - 18 mil. dolara
8.   Cristiano Ronaldo - 16 mil. dolara
9.   Rory McIlroy - 12 mil. dolara
10. Floyd Mayweather Jr - 11.5 mil. dolara

>> Svaka dva dana Messi zaradi stan u Zagrebu

Komentara 1

LO
Lovro13031999
18:46 23.10.2015.

Kak da je bitno...Jesam realovac,ali messi je daleko najbolji nogometas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije