Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTVARNO

Leo Messi dobit će još ove godine ugovor od 42 milijuna eura!

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
27.01.2016.
u 16:02

Odluči li ga klub prodati ovoga ljeta, ostat će zaostaci od 20 milijuna eura jer je za prve dvije od četiri godine ugovora dobio toliko manje. Budući da je nedavno osvojio petu Zlatnu loptu i uživa u Barci, ovogodišnja prodaja ne dolazi u obzir, poručuju iz njegova tima.

Plaća Lionela Messija povećat će se iduće sezone, doznaje Goal.com. Kako navodi izvor blizak Argentincu, Messi je pristao odgoditi svoju povišicu na dvije godine pri obnovi ugovora 2014.

Izvješća puštena u utorak tvrde da je potpisan novi ugovor prema kojem povišica kreće od 1. srpnja ove godine. U ugovoru tada potpisanom stoji da bi Messi trebao u sljedeće četiri godine zarađivati po 32 milijuna eura, ali Barca mu je radije isplaćivala "22+22+42+42 milijuna".

Zbog financijskog fair-playa, Messi i uprava dogovorili su da će biti plaćen više za posljednje dvije nego za prve dvije godine ugovora. Messijev jedini uvjet bio je da Barcelona plati razliku oko uvjeta ako se ugovor raskine prije 2018.

Odluči li ga klub prodati ovoga ljeta, ostat će zaostaci od 20 milijuna eura, jer je za prve dvije od četiri godine ugovora dobio toliko manje. Budući da je nedavno osvojio petu Zlatnu loptu i uživa u Barci, ovogodišnja prodaja ne dolazi u obzir, poručuju iz njegova tima.

>> Messi otkrio gdje će igrati ako ode iz Barce i poručio: Ronaldo je zaslužio Zlatne lopte

Komentara 1

MA
mamunamegalo
21:20 27.01.2016.

kao vama je rekao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije