Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi u Italiji

Lazio u Milanu pobijedio Inter, asistencija Perišića

Inter - Lazio
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.12.2015.
u 22:51

Ivan Perišić je igrao cijeli susret za Inter, dok je Mateo Brozović ušao u igru u 58. minuti.

U derbiju 17. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je na San Siru pobijedio Inter 2-1 ostvarivši prvu pobjedu u zadnjih osam kola.

Junak u gostujućoj pobjedi bio je dvostruki strijelac Antonio Candreva, dok je epitet tragičara utakmice ponio Interov veznjak Felipe Melo koji je u samoj završnici utakmice načinio dvije velike gluposti otvorivši gostima put do pobjede. Prvo je u 87. minuti skrivio kazneni udarac, a minutu kasnije je dobio i crveni karton zbog oštrog prekršaja. Crveni karton je dobio i gostujući veznjak Sergej Milinković-Savić u 90. minuti.

Gosti su poveli golom Antonia Candreve u petoj minuti, Mauro Icardi je izjednačio u 61. minuti na asistenciju našeg Ivana Perišića, no Candreva je u 87. minuti drugim pogotkom donio 'nebesko-plavima' pobjedu. I Candreva je umalo postao tragičar jer je u 87. minuti promašio kazneni udarac, no Samir Handanovič je odbio loptu ravno na nogu Candreve koji iz drugog pokušaja nije promašio.

Ivan Perišić je igrao cijeli susret za Inter, dok je Mateo Brozović ušao u igru u 58. minuti.

>>Mandžukić zabio dva lijepa gola za preokret i pobjedu Juventusa!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije