Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanje

Krstanović i Štimac ponovno surađuju, napadač potpisao za Zadar!

Ivan Krstanović
Nel Pavletic/PIXSELL
02.03.2015.
u 17:00

Igor Štimac i Ivan Krstanović sjajno su prije nekoliko godina surađivali u NK Zagrebu

Ivan Krstanović novi je igrač Zadra! Bivši napadač Rijeke nije uspio tijekom ove zime pronaći kvalitetan inozemni angažman, pa je do kraja sezone potpisao vjernost posljednjeplasiranoj momčadi Prve HNL, piše Goal.com. Zanimljivo, Krstanović je prvo bio nadomak talijanskog drugoligaša Varese, a za njega je bio zainteresiran i prvak Indonezije Persib Bandung. No, iskusni napadač nije želio ići u nepoznate krajeve, već je ostao u Prvoj HNL...

Igor Štimac i Ivan Krstanović sjajno su prije nekoliko godina surađivali u NK Zagrebu. Podsjetimo, Štimac je tada pjesnike sačuvao u prvoligaškom društvu, a Krstanović bio jedan od najboljih strijelaca Prve HNL. Ivan Krstanović u Zadar je stigao kao slobodan igrač...

>>Evo u kojoj bi ligi Ivan Krstanović trebao postati najplaćeniji igrač

Komentara 2

Avatar Bekrija
Bekrija
08:33 03.03.2015.

E moj marsijanac s koje si ti kruške opao. Hahaha....Kao odbio milijone da bi došao u Zadar gdje vjerovatno neće ni plaću dobit!! Istina je da nije imao kamo ić, da ga nitko nije htio. To što se piše po novinam je farsa, koja služi za mazanje očiju neukim poput tebe, imaš soma kuna i platiš članak i eto te sutra nadomak Barce, da bi za par dana završio u BK Kurilovcu i tvrdio da odbijaš bogastvo jer ti je oduvjek san bio igrat za Nk Kurilovec! Ljudska glupost je stvarno beskonačna.....Čuj odbio bogastvo da bi igrao pod palicom trenerskog maga Štice. hahahahah...Ovom marsijancu treba dat nagradu za naivca godine, pa nek je podjeli među svojim profilima.

MA
Mars......
20:34 02.03.2015.

Teska pogreska Krstanovica,Trebao je otici u Indoneziju i srediti financije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije