Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-21, kvalifikacije za Euro

Kovačić: Zvižduci vrijeđaju, nismo ih zaslužili

Hrvatska U21 - Španjolska U21
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/8
19.11.2015.
u 09:50

- Inače ne volim pričati o suđenju, ali neke sudačke odluke zaista nisu bile poštene. Zakinuti smo za 11-erac, rekao je Mario Pašalić

Kakva drama u Rijeci! Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine gubila je od Španjolaca 0:3, imala i igrača manje, no smanjila je na 2:3. A u zadnjim sekundama mladi vatreni prvo su pogodili stativu (Kovačić), a potom i prečku (Halilović). Prvi im je ovo poraz u kvalifikacijama za EP, imali su četiri pobjede.

Smjer utakmice odredio je crveni karton stoperu Denisu Kolingeru u 19. minuti. Za goste je siguran s bijele točke bio Deulofeu. Drugi gol postigao je Asensi u 42., a do 3:0 Španjolci su došli u 55. minuti nakon kiksa Livakovića.

Hrvatska je smanjila u 64. minuti pogotkom Pašalića. U 79. minuti i Španjolci su ostali bez igrača Mere, a konačnih 2:3 iz 11-erca postavio je Radošević.

– Bili su dobri kada smo i mi igrali dobro, no kada smo počeli gubiti bilo je tu zvižduka i vrijeđanja što je žalosno – kritizirao je Mateo Kovačić navijače.

Kapetan Mario Pašalić bunio se na suđenje:

– Ne volim pričati o suđenju, ali neke sudačke odluke nisu bile poštene. Mogli smo i mi u ranoj fazi dobiti još jedan 11-erac.

Porazom je Hrvatska umanjila šanse za Euro jer na završnu smotru će 9 prvoplasiranih iz svake skupine, a u doigravanje će samo četiri najbolja drugoplasirana.

Skupina: Španjolska 13 bodova (5 utakmica), Hrvatska 12 (5), Švedska 10 (4)... 

>>Španjolci se mučili do kraja: 'Kovačić je odličan, a Halilovićev talent nam je poznat'

Komentara 8

PA
pavo
11:35 19.11.2015.

srbski - prečka /// hrvatski - greda

PA
pavo
11:34 19.11.2015.

srbski - stativa /// hrvatski - vratnica

BJ
Bjelovar112
10:50 19.11.2015.

kovačić ne kuži da su zvižducima njega bodrili da što više pije po srbiji i juri vlaske sojke .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije