Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bit će teško

Kovačić: Siguran sam da ću uspjeti u Real Madridu

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
08.09.2015.
u 15:15

– Žao mi je što sam napustio Inter, sve se dogodilo tako brzo, rekao je Kova.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić dao je intervju za Gazzettu, u kojem je otkrio da mu je žao što je napustio Inter.

– Žao mi je što sam napustio Inter, sve se dogodilo tako brzo. Međutim, siguran sam da će Inter imati odlično prvenstvo i da će izboriti Ligu prvaka – rekao je Kovačić i dodao:

– Real je jedan od rijetkih klubova koje se ne odbija. Mislim da klub poput Reala ne dovodi igrače na temelju jednog nastupa. Znam da će biti teško u početku, ali siguran sam da ću uspjeti.

>>Perez: Kovačića smo doveli da nam pojača klupu!

Komentara 8

HL
HV_LAKI102
19:20 08.09.2015.

Naj veca Kovaceva greska sto Mateo nije protiv Azera igrao od prve minute,naj manje bi bilo dva gola u mrezi skromnih domacina.Bez Kovacica,Kranjcara,Halilovica uz provjerenu zvjezdu Mandzukica nema golova u protivnickim mrezama,Kovacic ce u kratskom vremenskom roku postati velika zvijezda Reala,a naravno i nase repke i to vec sljedece god.u Francuskoj.Sretno Junge!

DU
Deleted user
18:52 08.09.2015.

Vjerujem u Matea. Mislim on je već odličan,a samo može biti vrhunski.

OL
olrajt
09:11 09.09.2015.

..puno sreće Kovačiću!..za mene izvrstan igrač koji jako podsjeća na Štefa Lamzu!....a usput ,čitam članak ovdje u večernjem Predraga Jurišića koji več desetak dana smjenjuje izbornika Niku Kovača ...članak se ne može komentirati pa usput samo par riječi:ne mogu vjerovati da postoje takvi ljudi kao što je dotični novinar Predrag Jurišić-prestrašno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije